Ruh var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balonunu patlattiysam kusura bakma, kucuk çocuklari ozellikle yipratiyor bu tarz gercekler.

Güzel kanmışsınız hocam. Siz İslam'ı "1" zannediyorsunuz. Kendiniz araştırıyor, bakıyor falan ve siz "2" olunca din yalan diyorsunuz. Oysa İslam ne 2, ne 10. ucu açık, sonsuza kadar uzar. Siz de kendinizi fazla kandırmayın.

Kendi muritlerinin dahi ne oldugu konusunda hemfikir olamadigi seyi tartisacak degilim, hele ki "ruh" basliginda.
Bence sizlerle ayni dine inanmayan insanlarin varligini yavas yavas hazmetmeniz gerekiyor, muhtemelen 5-10 jenerasyon sonra mitoloji olarak anilacak gunumuz dinleri.

Ben zaten hazmediyorum sen merak etme. Hristiyan, yahudi, ateist bir sürü yakınım var. Dinim ehli kitabı haram kılmıyor zaten. Ben bu dinleri de biliyorum. Daha da inandım. Bizde gerikafalılık olmaz

Ruh dediğimiz şey sandığımız gibi değildir kanımca.
4. boyut varlıkları olarak adlandırabiliriz belki, bunun bilimsel bir karşılığı var mı bilemiyorum.
@PanzerTR hocam dediğim gibi 4. boyut varlıkları olarak adlandırsak hata yapmış olur muyuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…