İnceleme Rush sSamina RPS6510 650W PSU

Merhaba. Bundan yaklaşık 5 ay önce bir sistem topladım. Bu toplama sistemde ortalama 600-650W değerinde bir güç kaynağına ihtiyacım vardı. Bir YouTube kanalının reklamı sonucu bu rush marka güç kaynağını tercih ettim. Büyük bir hata yaptığımı anladığımda iş işten geçmişti. Çünkü alıp kullanmaya başladığım günden itibaren sorunları baş gösterdi. Örnek verecek olursam ilk sorunu bilgisayarı yük altına sokan bir uygulamaya giriş yaptığınızda birkaç dakika sonra büyük ve rahatsız edici bir ses çıkarmaya başlıyor. Yük altında değilken bu ses kayboluyor. Bir diğer problemi ise fazlasıyla gülünç, bilgisayarı kapattığımızda dahi cızırtı sesi gelmeye devam ediyor ve bir süre kesilmiyor. Bununla ilgili rush markası ile iletişime geçtim ve sorunumu bildirdim. Kısa süre içerisinde dönüş yapacaklarını ve yönlendirme sağlayacaklarını ilettiler. Fakat geri dönen olmadı. Kullanılmış olduğu için iade söz konusu olmuyormuş.

Ayrıca rush üzerinden "rush RCA131 chopper" marka kasayı almıştım. Kasanın içerisi boş şekilde (fansız) gönderiyorlar. Satış sitesinde fan olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor. Resimlerinde fanlı şekilde gösteriliyor. Mecbur kaldım ve 4 adet fan satın aldım. Bu fanları monta etmek adına hiçbir aparat çıkmadı. Kasanın uyumsuzluğundan dolayı her şeyle monta edemiyorsunuz. Nokta atışı bir vida bulmanız gerekiyor. Uzun denemeler sonucunda bulabildim.

En sonunda insanları bilgilendirmek adına bu ürünlere yorumlar yazdım ve sorunlarımı dile getirdim. Fakat yorumumu yaklaşık 4 aydır onaylayıp gösterime sunmuyorlar ( sanırım olumsuz olduğu için . Dolayısıyla bu markadan ve ürünlerinden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. İnternet üzerinden toplanılan sistemlerde tercih edilmeyen, fazlasıyla sayılı kanalların reklamını yaptığı veya övdüğü materyaller mutlaka sorun çıkarıyor. Neyse okuyan herkese teşekkür ederim. Umarım 1 kişi bile olsa parasını çöpe atmasını önlemiş olurum. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…