Rust ateş etme sesi gelmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Gwinr0

Hectopat
Daha fazla  
Rust'a ilk oynadığım zamanlar seste sıkıntı yoktu ancak şu anda oyuna girdiğimde ateş etme sesi gelmiyor ama mesela taş veya ağaç kırarken vurulması gereken yerlere vurunca sıkıntı olmuyor. Ek olarak oyunu ilk açtığımda bir sunucuya katılmaya çalıştığımda "prefabrikler ısıtılıyor" kısmında kalıyor ve F1 tuşuna basıp "client.disconnect" yazıp tekrar bağlanıyorum ancak bu şekilde sunuculara katıla biliyorum.

Son düzenleme:
Rica ederim bende oldu umarım sende de olur 2 gündür didik didik aradım en son bu şekilde çözdüm.

Kardeşim bir de Cden dosyalarını bulup oradaki Rust'a sag tık yönetici olarak çalıstır diorsun ine sorun çözülüyor aklında bulunsun iyi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bayağı bir zaman geçmiş üstünden ve şu an bu sorunu bende yaşıyorum çözümünü bulabildin mi?

Aynı sorunu ben ve arkadaşım da yaşıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözebilen arkadaş var mı? Yazılanları denedim olmadı.

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözebilen arkadaş var mı yazılanları denedim olmadı

Dostum yukarıda yazılanlarda geçici çözüm gibi görünüyor halen bende aynı sorunu alıyorum.

Ya son güncelleme ile beraber bende de hata veriyor ilk girdiğimde sonradan girince ateş etme sesleri filan girmiyor halen bulamadım çözümü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    3 MB · Görüntüleme: 26
Ya son güncelleme ile beraber bende de hata veriyor ilk girdiğimde sonradan girince ateş etme sesleri filan girmiyor halen bulamadım çözümü.
Windows'u en baştan kurdum ama gine aynı boşuna format atmayın işe yaramıyor.

Belki Rust'ta gelen düzeltme patchleri var onlar ile düzelir inşallah çünkü her şeyi detayı detayına yaptım internetteki bütün çözümlere baktım yok ya.

Belki Rust'ta gelen düzeltme patchleri var onlar ile düzelir inşallah çünkü her şeyi detayı detayına yaptım internetteki bütün çözümlere baktım yok ya.

2 gündür facepunch ile iletişimdeyim destek üstüne destek açtım ama cevapları aynı sorun üzerinde çalışıyoruz düzeldiği zaman bir düzeltme yayınlıyacağız. Yani şu an için yapacak bir şey yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı