Rust ateş etme sesi gelmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Gwinr0

Hectopat
Daha fazla  
Rust'a ilk oynadığım zamanlar seste sıkıntı yoktu ancak şu anda oyuna girdiğimde ateş etme sesi gelmiyor ama mesela taş veya ağaç kırarken vurulması gereken yerlere vurunca sıkıntı olmuyor. Ek olarak oyunu ilk açtığımda bir sunucuya katılmaya çalıştığımda "prefabrikler ısıtılıyor" kısmında kalıyor ve F1 tuşuna basıp "client.disconnect" yazıp tekrar bağlanıyorum ancak bu şekilde sunuculara katıla biliyorum.

Son düzenleme:
Crack olduğu için doğrulama yapamıyorsun herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust'a ilk oynadığım zamanlar seste sıkıntı yoktu ancak şu anda oyuna girdiğimde ateş etme sesi gelmiyor ama mesela taş veya ağaç kırarken vurulması gereken yerlere vurunca sıkıntı olmuyor. Ek olarak oyunu ilk açtığımda bir sunucuya katılmaya çalıştığımda "prefabrikler ısıtılıyor" kısmında kalıyor ve F1 tuşuna basıp "Client. Disconnect" yazıp tekrar bağlanıyorum ancak bu şekilde sunuculara katıla biliyorum.

Dostum bayağı bir zaman geçmiş üstünden ve şu an bu sorunu ben de yaşıyorum çözümünü bulabildin mi?

Şimdi bende bakıyordum sen yazmıssın kardeim benim de oldu daha yeni yasin.

Reis şu an şöyle bir çözüm buldum önce bir topluluk sunucusuna girdim sonra resmiye girdim ses dosyaları yüklendi sıkıntısız bir şekilde bir dene.

Tamamdır şimdi deneyeceğim inşallah olur cok teşekkür ederim.

Rica ederim bende oldu umarım sende de olur 2 gündür didik didik aradım en son bu şekilde çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı