Rust ateş etme sesi gelmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Gwinr0

Hectopat
Daha fazla  
Rust'a ilk oynadığım zamanlar seste sıkıntı yoktu ancak şu anda oyuna girdiğimde ateş etme sesi gelmiyor ama mesela taş veya ağaç kırarken vurulması gereken yerlere vurunca sıkıntı olmuyor. Ek olarak oyunu ilk açtığımda bir sunucuya katılmaya çalıştığımda "prefabrikler ısıtılıyor" kısmında kalıyor ve F1 tuşuna basıp "client.disconnect" yazıp tekrar bağlanıyorum ancak bu şekilde sunuculara katıla biliyorum.

Son düzenleme:
Belki Rust'ta gelen düzeltme patchleri var onlar ile düzelir inşallah çünkü her şeyi detayı detayına yaptım internetteki bütün çözümlere baktım yok ya.

Dostum sorunu çözebildin mi?

Aynı sorunu ben ve arkadaşım da yaşıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözebilen arkadaş var mı? Yazılanları denedim olmadı.

Dostum sonunda bir çözüm daha buldum, evin modemini kapat aç yaptım sorunum kalmadı. 2 3 hafta olacak neredeyse sorun nasıl böyle çözüldü hiç anlam veremedim. Bir deneyin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sorunu çözebildin mi?

Dostum sonunda bir çözüm daha buldum evin modemini kapat aç yaptım sorunum kalmadı 2 3 hafta olacak neredeyse sorun nasıl böyle çözüldü hiç anlam veremedim bir deneyin derim.

Dostum o zamanlar korsan oyun oynuyordum ve eski bir PC'm vardı şimdi orijinal oyuna geçtim ve yeni PC deyim o yüzden bana gerek kalmadı ama ben cevap olarak işaretleyeyim sizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı