Rust bağımlılığı nasıl bırakılır?

Sorunum başlıktaki gibi, önceden oynarken keyif alıyordum fakat şu an eğlenmiyorum, sadece oynamak zorundayım gibi hissediyorum. Başka bir oyun oynarken aklımda Rust oluyor, hemen oyunu kapatıp Rus'ta giriyorum, son 2 haftada 160 saat oynamışım. Nasıl bırakabilirim?
Bende çok oyun oynuyorum diye üzülüyordum sağol bu yazı iyi geldi.

Sorunum başlıktaki gibi, önceden oynarken keyif alıyordum fakat şu an eğlenmiyorum, sadece oynamak zorundayım gibi hissediyorum. Başka bir oyun oynarken aklımda Rust oluyor, hemen oyunu kapatıp Rus'ta giriyorum, son 2 haftada 160 saat oynamışım. Nasıl bırakabilirim?
LoL indirin 1 haftaya bilgisayarı kırarsınız zaten böylece Rust'ı da bırakmış olursunuz (!)

Hocam bence farklı hobiler edinebilirsiniz, müziğe ilginiz var ise enstrüman alın, resim çizmeyi deneyin, film izleyin. Aklınıza geldiğinde de yapmamak zorunda gibi hissetmeyin. Oynayın ama ara verin, günlük bi sınır koyun. Kitap okuyabilirsiniz. Kitabın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle spor yapın. Bunlardan herhangi ikisini düzenli yapar hobi edinirseniz aklınıza çok daha az gelecektir. 0'a indirmek için çabalamayin kendinizi boşuna yorarsiniz. Yavaş yavaş azaltın sadece. Dışarı çıkın gezin. Hayvan seviyorsanız yarım kilo bir mama alıp sokaktaki kedileri besleyin (Bu benim için tam bir terapi en sevdiğim aktivite.) Umarım farklı aktiviteler edinirsiniz.

LoL indirin 1 haftaya bilgisayarı kırarsınız zaten böylece Rust'ı da bırakmış olursunuz (!)

Hocam bence farklı hobiler edinebilirsiniz, müziğe ilginiz var ise enstrüman alın, resim çizmeyi deneyin, film izleyin. Aklınıza geldiğinde de yapmamak zorunda gibi hissetmeyin. Oynayın ama ara verin, günlük bir sınır koyun. Kitap okuyabilirsiniz. Kitabın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle spor yapın. Bunlardan herhangi ikisini düzenli yapar hobi edinirseniz aklınıza çok daha az gelecektir. 0'a indirmek için çabalamayin kendinizi boşuna yorarsiniz. Yavaş yavaş azaltın sadece. Dışarı çıkın gezin. Hayvan seviyorsanız yarım kilo bir mama alıp sokaktaki kedileri besleyin (bu benim için tam bir terapi en sevdiğim aktivite.) Umarım farklı aktiviteler edinirsiniz.

Hocam şimdi evi bitirip oyundan çıktım, saat 5.10
Beyler komşulardan taret çaldım üstüne 2 kez kestim ev fena doldu.

@yunusarslan00 çok iradeli bir insan değilim hocam o yüzden saati görünce korktum.

Hocam zaten sıkılacaksınız oyundan hep aynı şeyleri yapa yapa bende senin gibiydim 2 haftada yaklaşık 180 saat falan yaptım köpek gibi oynuyordum ta ki sıkılana kadar. Sıkılınca zaten otomatik olarak bırakıyorsunuz ekip falan olmayınca arada bir PvP sunucusuna girer çıkarsınız muhtemelen benim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı