Rust drop sistemi

Tam olarak belli değil, tamamen şansa düşerse düşüyor. Bazı insanlar oyunda para harcayınca düştüğünü savunuyorken bazıları ise tamamen rastgele oynarken düşürdüğünü söylüyor. Ben hiç para harcamadım ama bir iki bişiy düşmüştü geçmişte. Rustta item düşürmek CS2'de kasa kazanmaktan daha zor gibi. Rust oyununda alacağım bir şey olsaydı eğer, CS2 de düşürdüğüm kasaları satardım.

Rust drop sistemi nasıl çalışıyor? Twitch etkinliği hariç oyun içi drop düşürebiliyor muyuz?

Hocam CS:GO tarzı diyebilirsiniz. Oyunu oynarken de düşebiliyor. Ama CS:GO'dan çok daha zor ayda yılda 1 düşüyor. Ben 5 aydır oynamıyordum dün bir gireyim dedim pantolon düştü. Ondan önce de 40 TL'lik ak düşmüştü.

Rust üzerinde official sunuculardan güzel eşyalar düşürülebilir, düşük bir oranla. Altın varil gibi şeyler düşüyor. Onlar da 200 - 400 lira aralığında bir şeyler ediyor sanırım. Genelde de kuruşluk itemler veya 5 liralık şeyler düşebilir.

Oyun oynarken düşüyor rastgele. Bana birkaç kere 40 liralık falan kasa düşmüştü . 2016'dan beri oynarım. Öyle çok düşmüyor belirteyim.

Tam olarak belli değil, tamamen şansa düşerse düşüyor. Bazı insanlar oyunda para harcayınca düştüğünü savunuyorken bazıları ise tamamen rastgele oynarken düşürdüğünü söylüyor. Ben hiç para harcamadım ama bir iki bişiy düşmüştü geçmişte. Rustta item düşürmek CS2'de kasa kazanmaktan daha zor gibi. Rust oyununda alacağım bir şey olsaydı eğer, CS2 de düşürdüğüm kasaları satardım.
Dolara gececeği için cs 2 ve rust gibi drop düşürüp satabildiğimiz oyunları kasmayı düşünüyorum hem dolara geçitiğinde satıp oyun alabilirim diye ama rust 2 tane düşürebildim sadece 80 saat de mi ne hatırlamıyorum

Rust üzerinde official sunuculardan güzel eşyalar düşürülebilir, düşük bir oranla. Altın varil gibi şeyler düşüyor. Onlar da 200 - 400 lira aralığında bir şeyler ediyor sanırım. Genelde de kuruşluk itemler veya 5 liralık şeyler düşebilir.
Benim sorum burada işte nasıl düşüyor afk mı kalınca düşüyor mu heli düşürüce falan mı düşüyor

bende şansa mı oluyor bilmiyorum ancak oyunu 2-3 hafta oynamadıktan sonra oyuna girdiğim gibi düşüyor ama belki benim şansıma böyle oluyordur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı