Rust için 3GB ram yeter mi?

Erdem anıl

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
ogrenci
Arkadaşlar biz bir grup olarak Rust' başlayacağız fakat;

Rust gerkesinim:
Directx 9

4gb ram
2cpu 2.3ghz islemci

BUNLAR MINIMUM

Benim arkadaşımda 3gb ram
2.6ghz 2 cpu islemci
Win7 32 bit var.

Arkadaşım Rust alırsa low ayarlarda 25fps alabilir mi?

Lol point blank ve bunun gibi oyunları orta ayarda kasmadan oynayabiliyor.

Sizce rust açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam sistemi şu
3gb ram

Intel pentium 2.0ghz 2 cpu

1gb intel hd grapichs (malesef)

64bit win 7

Peki sizin ekran kartiniz nedir?

Atkadaşımla kıyaslayacağım.

Benim bilgisayarımda 3 GB RAM var ve oyunu 1440x900 Fantastic ayarda sorunsuz oynuyorum.
Peki sizin işlemciniz ve ekran kartınız ne acaba?

Bende rust aldım fakat servera girerken terrain mesh de kalıyo yada receiving datada ne yaptıysam olmadı.
sistemim:
4gb ram intel core 2 duo e8500 3.16ghz 32 bit win 10 pro
Atı Radeon hd 2600 pro

Arkadaşlar benim sistemim : intel core 2 duo t9600 4gb ram 2.80ghz işlemci windows 8.1. Rust alırsam (başka bi bilgisayarımda almıştım ama çalışmadı) size en düşük ayarlarda 25-30fps alabilirmiyim?

Arkadaşlar benim sistemim : intel core 2 duo t9600 4gb ram 2.80ghz işlemci windows 8.1. Rust alırsam (başka bi bilgisayarımda almıştım ama çalışmadı) size en düşük ayarlarda 25-30fps alabilirmiyim?

Ekran kartınızı belitmezseniz, söyleyemeyiz

Kesinlikle denemeye bile kalkma. Oyun fazlasıyla RAM düşmanı, 8 GB bile zor yeter bu oyuna.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı