Sorum bu. Teşekkürler.
Yanlış bilgi değil, adam demek ki 8 GB RAM ile oynuyor, bu kadar boş bir yalan atmaz herhelde.
Sunucuya hızlı girmesiyle Ram hafızasının en ufak bir alakası bile yok. SSD'de kurulu oynuyorum herhangi bir sunucuya maximum 2,5- 5 dakikada bağlanıyorum.Kendim denedim sunuculara girerken tonla mod indiriyor girmesi saatler sürüyor sunucudaki kişi sayısından dolayı oyun acayip kasıyordu 8 GB RAM'le oynanmıyor bende böyle 8 GB RAM'le oynanır diyen kişilere inanıp almıştım.
Singleplayer girersen drop yemezsin muhtemelen ama multi'de normaldir.Kendim denedim sunuculara girerken tonla mod indiriyor girmesi saatler sürüyor sunucudaki kişi sayısından dolayı oyun acayip kasıyordu 8 GB RAM'le oynanmıyor bende böyle 8 GB RAM'le oynanır diyen kişilere inanıp almıştım.
Sunucuya hızlı girmesiyle RAM hafızasının en ufak bir alakası bile yok. SSD'de kurulu oynuyorum herhangi bir sunucuya maximum 2, 5- 5 dakikada bağlanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.