Rust İçin 8 GB RAM Yetersiz mi?

• Konuyu başlatan 192809
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 4.271
16 RAM anca adam akıllı oynatır, ekran kartın çok iyi olsa bile 8 GB RAM Rust için az. Selamlar...

Yanlış bilgi değil, adam demek ki 8 GB RAM ile oynuyor, bu kadar boş bir yalan atmaz herhelde.

Kendim denedim sunuculara girerken tonla mod indiriyor girmesi saatler sürüyor sunucudaki kişi sayısından dolayı oyun acayip kasıyordu 8 GB RAM'le oynanmıyor bende böyle 8 GB RAM'le oynanır diyen kişilere inanıp almıştım.

Kendim denedim sunuculara girerken tonla mod indiriyor girmesi saatler sürüyor sunucudaki kişi sayısından dolayı oyun acayip kasıyordu 8 GB RAM'le oynanmıyor bende böyle 8 GB RAM'le oynanır diyen kişilere inanıp almıştım.
Sunucuya hızlı girmesiyle Ram hafızasının en ufak bir alakası bile yok. SSD'de kurulu oynuyorum herhangi bir sunucuya maximum 2,5- 5 dakikada bağlanıyorum.

Singleplayer girersen drop yemezsin muhtemelen ama multi'de normaldir.

8gb ram oynatmıyor steamde sistem önerisi kısmında bile minimum ram miktarını 10gb yapmışlar 8gb eskidendi artık 8gb ram oynatmıyor
Sunucuya hızlı girmesiyle RAM hafızasının en ufak bir alakası bile yok. SSD'de kurulu oynuyorum herhangi bir sunucuya maximum 2, 5- 5 dakikada bağlanıyorum.

Oyun acayip RAM yiyor Steam'de sistem gereksinimlerinde bile 10GB RAM yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı