Rust uzun süredir istediğim bir oyundu ben de indirmler varken kaçırmak istemedim. Oyunu aldım ama oyunu açtığımda grafik ayarlarını en düşüğe alsam bile oyun içinde 25 fps (hatta 20'ye kadar düşüyor) gördüm. Daha sonra oyunun Nvidia ekran kartımla çalıştırılmadığını düşündüm ve Nvidia'nın denetim masasından oyunu Nvidia ekran kartımla açması için ayarladım.
Daha sonra oyuna girdim ama sonuç aynıydı yine oyun kasıyordu. Bu sefer denetim masasından yaptığım ayaraların etki etmeyebileceğini düşündüm ve oyunun .exe'sine baktığımda ayarlarım uygulanmamıştı.
Daha sonra diğer ekran kartımı (İntel HD Graphics 4600) devre dışı bırakarak oyuna girmeyi denedim belki Nvidia kartım kullanılır diye ama bu sefer daha düşük fps ile karşılaştım.
Daha da sonra direkt olarak oyunun .exe'sine sağ tıklayıp Nvidia kartım ile açmayı denedim ama bunu yapınca da oyun içinde EAC disconnected hatasını aldım.
(Bu resim alıntıdır benim aldığım hata EAC disconnected)
Bu arada oyunum orijinal sistemim tamamen güncel driverlarımda güncel
İşletim sistemim Win 10
Ekran kartım Nvidia GeForce GT740M & İntel HD Graphics 4600
İşlemcim İntel Core İ7-4702 MQ 2.2 GHz
Ram 8 GB
Ben de en sonunda Nvidia ekran kartının sürümüyle uyumsuz olabileceğini düşündüm (çünkü Nvidia Geforce Experience uygulamasında optimize edilemiyordu) belki eski bir sürüm yüklersem uyumlu olur diye düşündüm ama henüz ekran kartının eski versiyonunu yüklemedim. Artık kafayı yiyeceğim başka bir çözüm öneriniz varsa lütfen yardımcı olur musunuz ?
Daha sonra oyuna girdim ama sonuç aynıydı yine oyun kasıyordu. Bu sefer denetim masasından yaptığım ayaraların etki etmeyebileceğini düşündüm ve oyunun .exe'sine baktığımda ayarlarım uygulanmamıştı.
Daha sonra diğer ekran kartımı (İntel HD Graphics 4600) devre dışı bırakarak oyuna girmeyi denedim belki Nvidia kartım kullanılır diye ama bu sefer daha düşük fps ile karşılaştım.
Daha da sonra direkt olarak oyunun .exe'sine sağ tıklayıp Nvidia kartım ile açmayı denedim ama bunu yapınca da oyun içinde EAC disconnected hatasını aldım.
(Bu resim alıntıdır benim aldığım hata EAC disconnected)
Bu arada oyunum orijinal sistemim tamamen güncel driverlarımda güncel
İşletim sistemim Win 10
Ekran kartım Nvidia GeForce GT740M & İntel HD Graphics 4600
İşlemcim İntel Core İ7-4702 MQ 2.2 GHz
Ram 8 GB
Ben de en sonunda Nvidia ekran kartının sürümüyle uyumsuz olabileceğini düşündüm (çünkü Nvidia Geforce Experience uygulamasında optimize edilemiyordu) belki eski bir sürüm yüklersem uyumlu olur diye düşündüm ama henüz ekran kartının eski versiyonunu yüklemedim. Artık kafayı yiyeceğim başka bir çözüm öneriniz varsa lütfen yardımcı olur musunuz ?