Rust Loading Ekranı Çok Uzun Sürüyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Nvidia MX150 Ekran kartım ve İntel i5 8. nesil bir işletimim var. Ekran kartım falan güncel ve oyun dosyaları doğrulanmış durumda ama oyunumda sürekli drop sorunu ve serverlara girerken loading ekranında en az 20 dakika bekliyorum. Acaba çözümü nedir bilen var mı?

Nvidia MX150 Ekran kartım ve İntel i5 8. nesil bir işletimim var. Ekran kartım falan güncel ve oyun dosyaları doğrulanmış durumda ama oyunumda sürekli drop sorunu ve serverlara girerken loading ekranında en az 20 dakika bekliyorum. Acaba çözümü nedir bilen var mı?
Tek çözüm SSD alman. Produceral official veya modlu serverlerde bu süreleri beklemen normal.

Rust oyununun Nvidia ekran kartı ile çalıştığından emin ol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayriyeten oyunda yıkılabilir ve yapılabilir inşaat objeleri olduğundan yüklenme süreleri sunucuya göre farklılık gösterebilir.
Disk temizliği ve birleştirmesi yaparak Disk'ten kaynaklı geç yüklenmeleri azaltabilirsin.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Soruda loading ekranını soruyor sen RAM yükselt diyorsun dostum. RAM 8 GB yeterli önemli olan SSD ve DDR4 Ram olması, DDR3 RAM sadece oyun içinde drop sorunu yapabilir.

4 GB RAM varken bende 15 dakikaya kadar beklediğim oldu 8 ile de bekliyorum. RAM ile uzaktan yakından alakası vardır. Ayrıca sırf RAM DDR3 diye de drop olmaz. DDR4 olması şart falan değil. Bence az daha donanım bilgini geliştir. SSD olması sadece süreyi biraz azaltır, RAM yetersiz ise yine kurtarmaz.

Tam sistemi belirt.

4 GB RAM varken bende 15 dakikaya kadar beklediğim oldu 8 ile de bekliyorum. RAM ile uzaktan yakından alakası vardır. Ayrıca sırf RAM DDR3 diye de drop olmaz. DDR4 olması şart falan değil. Bence az daha donanım bilgini geliştir. SSD olması sadece süreyi biraz azaltır, RAM yetersiz ise yine kurtarmaz.
Sorulan soruyla verdiğin cevaplar birbirini tutsa açık açık cevap vereceğim. Vardır, olabilir ile cümle kuruyorsun. Arkadaşın sorduğu soru loading ekranı, iyi alsın 8 GB RAM hemen girsin oyuna var mı öyle birşey ? Çözümü SSD. Sen biraz oyun hakkında donanım hakkında bilgi edin ondan sonra yazarsın. 2 bin saattir türlü türlü sistemden oynadım. 4 senedir büyük bir firmada IT bölümünde çalışıyorum kurmadığım sistem incelemediğim parça kalmadı. Benim sistemimde 8 GB RAM var, 1 dakika civarında bağlanıyorum. SSD yokken en az 10 dakika sürüyordu. Produceral official 70-100 fps arası - Barren 100-150 fps arası ayarlar 4'te 1080p drop sıkıntısıda yok. Yazmak için yazma, bildiğin şeyler hakkında insanları doğru yönlendir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı