Rust sunucusu açmak ne gerektirir?

Mercin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
Rust'ta sunucu açmak istiyorum. İnternetten sunucu kiralamayı düşünüyorum, maksimum 150 çeken official full vanilla TR/EU diye. Bana nasıl bir maliyeti olur? Hileler için ekstra anti-cheat almam gerekir mi? Yoksa sunucuda zaten bir hile koruması olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bende sunucu açtım hatta 1 hafta öncesine kadar kendim eğlenmek için bir sunucu açmıştım. Bu fiyat konusu sağlayıcın ve sunucunun konumuna göre değişiklik gösteriyor. Sunucu açma hakkında herhangi bir bir bilgin yoksa sana yardım edebilirm.

Rust'ta sunucu açmak istiyorum. İnternetten sunucu kiralamayı düşünüyorum, maksimum 150 çeken official full vanilla TR/EU diye. Bana nasıl bir maliyeti olur? Hileler için ekstra anti-cheat almam gerekir mi? Yoksa sunucuda zaten bir hile koruması olur mu?

Anticheat çok gerekli değil gibi bu arada.

Bende açacağım HP elitedesk 800 G4 sff alıp.

HP elitedesk 800 G4 sff kasa için önerilen donanım özellikleri şunlar olabilir:

İşlemci: En az Intel Core i7-8700 veya daha yeni bir model.

RAM: 16 GB veya daha fazla, 32 GB da iyi bir seçenek olabilir.

Depolama: 500GB SSD veya daha büyük bir SSD.

Grafik kartı: Rust bir oyun olduğu için iyi bir grafik kartı gerekmez, ancak sunucu işlevi için ekran kartı genellikle gereksiz olacaktır.

Eğer sunucuda aynı anda çok fazla işlem yapılacaksa, daha güçlü bir işlemci ve daha fazla RAM'ta.
Tavsiye edilir.

Bir kere deneyimledim, firmalardan sunucu aldım. Anti-cheat ile bir işim olmadı hilecileri adminler banladılar. Şansımdan ötürü mü bilmiyorum, sunucuyu açtım ve 100 kişi girdi. Wipe atılıyor ya biliyorsun.

Oyunculardan admin olmak isteyenler oldu onlarla çevirdim. Bir ay kadar sürdü, sürmedi. 2 yıl önceden bahsediyorum, çok masraflıydı ve kapattım. Eğer doğru hatırlıyorsam saganetwork'ten almıştım.

Önce serverkurma'dan alıp bir güzel tokatlandım, ardından sunucuyu açabildim :D. Bildiğim kadarıyla 12 gb veya 16 gb ram gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı