Rust'a girmek için A4Tech sürücü ayarı

İşletim sistemi
Windows 7

EmReBaBaY

Femtopat
Katılım
29 Aralık 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben kış indiriminde oluşuyla uzun zamandır istediğim Rust'ı aldım. İndirirken birkaç şüphem vardı çünkü en az Windows8.1 gerektiriyor bende de Windows7 var fakat bu sorun olmadı. Oyuna girdiğim ilk gün A4tech uyarısı (Black list) verdi. Arkadaşımla bu konu üzerinde durduk bayağı bir şey araştırdık en sonunda driverı bulduk. 2. gün oyuna hiçbir drıver ayarı yapmadan girebildim fakat şimdi başka bir oyun için makro kullanmak zorundayım (Sniper Ghost Warrior 3) atadım bütün tuşları ama şöyle olmuştu sağ tık a sağ tık ayarı falan verdim yani olağan ayarları atadım fakat şimdi hepsine ayar yok denesem de sağ Click sol Click çalışmıyor. yani bu ayarı mouse indirdiğimizde Rust dosyalarını doğrulamak gerekiyor o zaman da sağ tık gerekecek. Uzun lafın kısası Rust'a girmek için driver ayarı istiyorum modelimde A4 Tech Xl-750Bh Kablolu Bronze Mouse | Trendyol budur lütfen bana yardım edin en sevdiğim oyunu oynamak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben kış indiriminde oluşuyla uzun zamandır istediğim Rust'ı aldım. İndirirken birkaç şüphem vardı çünkü en az Windows8.1 gerektiriyor bende de Windows7 var fakat bu sorun olmadı. Oyuna girdiğim ilk gün a4tech uyarısı (Black list) verdi. Arkadaşımla bu konu üzerinde durduk bayağı bir şey araştırdık en sonunda driverı bulduk. 2. gün oyuna hiçbir drıver ayarı yapmadan girebildim fakat şimdi başka bir oyun için makro kullanmak zorundayım (Sniper Ghost Warrior 3) atadım bütün tuşları ama şöyle olmuştu sağ tık a sağ tık ayarı falan verdim yani olağan ayarları atadım fakat şimdi hepsine ayar yok denesem de sağ Click sol Click çalışmıyor. Yani bu ayarı mouse indirdiğimizde Rust dosyalarını doğrulamak gerekiyor o zaman da sağ tık gerekecek. Uzun lafın kısası Rust'a girmek için driver ayarı istiyorum modelimde A4 Tech Xl-750Bh Kablolu Bronze Mouse | Trendyol budur lütfen bana yardım edin en sevdiğim oyunu oynamak istiyorum.

Win 7 olmaz o yüzden bu sorunlar başına gelmiş.
Driver linki.
 
Bende zaten driverı var ama Windows 10 gerekiyormuş anladığım kadarıyla ama ben bir kere girdim onda da 3 4 saat oynadım yani. Windows 10'a indireceğim bende Rust'ı. Tekrardan teşekkürler.

Selam, benim makro kullanma gibi bir amacım yok. Oyuna girince blacklist hatası veriyor. Acaba nasıl çözdünüz sorunu?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı