Rust'ta görüntü yok ama ses var

Ata Cem

Decapat
Katılım
9 Ocak 2019
Mesajlar
8
Bundan 2 hafta önce felan bir SSD aldım ve kurulumunda birtakım aksaklıklar çıktı. Bu sıkıntıları bilgisayarcıda düzelttik. Fakat daha sonra sadece Rust'ta bir sıkıntı çıktı ("0xc0000142 Easy Anti Cheat untrustable file" sorunu). Onun hakkında da konu açmıştım ama çözümleri denerken PC reslediğimde açılmadı ve PC'yi sıfırladım ama dosyaları saklayı seçtim.

Sakladığım dosyalarda SSD için yedeklediğim Rust bulunmaktaydı ve Rust'ı oradan yükledim. Akşama kadar oynadım ve ertesi gün açtığımda aynı sorun vardı ve yine düzeltirken bir yanlışlık sonucu sıfırladım. Yine yedeklerden yükledim ve çalıştı . bugün geldiğimde bu sefer farklı bir sorunla karşılaştım. Rust açılıyor ses geliyor ama oyunun görüntüsü yerine en son açık olan sayfa gözüküyor. Alt+Tab ile sayfaları değiştirmeyi denedim bir şeyler yaptım olmadı. Sizce neden olabilir?
Windows'um Home Edition 64 bit.
Ekran kartı: 1050 Ti.
işlemci: AMD Ryzen 3 1200 Quad-C Processor 3.10 GHz
RAM: 8 GB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı