Rust'ta Makro Yapmak Ban Sebebi mi?

Rust denen oyunda çoğu kişi makrolu mouse kullanıyor ve Aim'leri sekmiyor. Yani sprey yapmakla uğraşmadan direkt vuruyorlar. Ben de bu durumdan açıkçası sıkıldım saatlerimi verdiğim oyunda gelen geçen makro oldu.

Bloody V7M HD Optik Multi Core Metal Ayak 3200CPI Oyuncu Fiyatı
Bu linkteki Bloody V7M makro mouse ile Rust da ban yemiyorlar.

5000 Dpı Orjinal Motospeed V20 ✔️rgb Makro Gamıng Mouse✔️ - n11.com

Peki Motospeed V20 makro mouseunu alırsam Rust'da ban yer miyim?

Bilgisi olanlar lütfen açık bir şekilde yorum atarsa sevinirim. Bu arada Rust dedim ama CSGO ile de bilgisi olanlar yazarsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığı Antihile programı anormal bir şey algıladığından ban işlemini gerçekleştirir.
Oyun ayarları dışında oyuna etki eden Yazılım vb. hile olarak geçer.
Kısacası Makro ban sebebidir.

Oyunu oynayan birisi olarak söylüyorum ki Facepunch studio makro yada diğer aim hack leri kesinlikle affetmiyor. Bu bir nebze caydırıcı fakat makrolu mouse den ban yemezsin demek mantıksız bence. Özel yazılımı sen oyun içindeyken sürekli hareketlerini takip ediyor. Sürekli aim şaşmaz ve her attığı hs gidiyorsa oyuncu kaybetmemek için tabi ki engelleyebilir.
Sonuç şu ki makronun m sini dahi kullananlar süresiz ban yesinler bıktırdılar. Millet para verip oyun oynayamaz oldu !!!

Rust denen oyunda çoğu kişi makrolu mouse kullanıyor ve Aim'leri sekmiyor. Yani sprey yapmakla uğraşmadan direkt vuruyorlar. Ben de bu durumdan açıkçası sıkıldım saatlerimi verdiğim oyunda gelen geçen makro oldu.

5000 Dpı Orjinal Motospeed V20 ✔️rgb Makro Gamıng Mouse✔️ - n11.com

Bilgisi olanlar lütfen açık bir şekilde yorum atarsa sevinirim. Bu arada Rust dedim ama CSGO ile de bilgisi olanlar yazarsa iyi olur.

Uzun süredir Rust oyunu takip ediyorum ve 400 saati geçirdim. Bak bu lanet oyundaki makro sorunu yüzünden ilallah ettim ben. Oyunu oynamayı bıraktım. Rust yapımcıları aylar önce makrolarla ilgili açıklama yaptı. Kesinlikle makro BAN sebebidir. Özellikle bu lanet Bloody markası makroları ile yapımcılar savaş halinde. Dakka başı birsürü oyuncu banlanıyor. Ama hala birçok kullanıcı bu makroları kullanmaya devam edebiliyor. Lütfen sen sen ol makro kullanma.

Uzun süredir Rust oyunu takip ediyorum ve 400 saati geçirdim. Bak bu lanet oyundaki makro sorunu yüzünden ilallah ettim ben. Oyunu oynamayı bıraktım. Rust yapımcıları aylar önce makrolarla ilgili açıklama yaptı. Kesinlikle makro BAN sebebidir. Özellikle bu lanet Bloody markası makroları ile yapımcılar savaş halinde. Dakka başı birsürü oyuncu banlanıyor. Ama hala birçok kullanıcı bu makroları kullanmaya devam edebiliyor. Lütfen sen sen ol makro kullanma.
Bloody'nin şöyle bir tekniği var: Makro ayarını yaptıktan sonra ayarı mouse kaydediyor ve program kendisini kapatıyor. Böyle bir durumda makrodan ban yemezsiniz. Ancak kullanmamanızı tavsiye ederim.

Öncelikle merhaba oyunda 2000 saatten fazla oynadım . Şu makro olayını az çok alakası olan zaten biliyor banlanmadığını çoğunuz yorum yaparken caydırıcı yorumlar yazmıssınız arkadaşımız yazdıklarından doğru cevapları alamamış .

5000 Dpı Orjinal Motospeed V20 [emoji818]️rgb Makro Gamıng Mouse[emoji818]️ - n11.com

Eğer barren oynuyosan oyunu hemen SİL... Milleti uğraştırma
[emoji49]

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı