Rust'tan sebepsiz yere yasaklanmak

bilaldeger

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün Rust oynarken bir adam beni öldürdü, sonra ona bir küfür ettim. 10 dk. kadar sonra beni bir anda ana menüye attı ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda bana dediği şey buydu: "Disconnected: Steam auth: Gamebanned." Herhangi bir hile veya macro kullanmadım. Sırf bir küfür için mi ban yedim ve bu ban süreli mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    2,5 MB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
Ciddi misin suçunu itiraf ediyorsun.
yaw ne suçu siz delirdiniz mi adam almış eline akyi açmış aimbotu tak tak kitlene kitlene vuruyor küfür etmemek elde değil
ben zaten dügün yazmıştım sonra daha iyi olur diye sitenin düzeltmesini kullandım sonuç bu
Türkçeyi düzgün kullanmalısın dostum öncelikle. Sadece hile kullanmayı ceza gerektirecek bir durum olarak görüyorsan, ciddi sıkıntıların var demektir.
Türkçeyi düzgün kullanmalısın dostum öncelikle. Sadece hile kullanmayı ceza gerektirecek bir durum olarak görüyorsan, ciddi sıkıntıların var demektir
Yani sizin dediğinize göre hile kullanmak suç değil küfür etmek suç

Banlamakta haklılar. Adamda aimbot varsa gider şikayet edersin. Adam incelenir. Bir şeyi varsa banlanır. Ama kalkıp küfür ederseniz haklıyken suçlu olursunuz. Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Ben oraya yazmışım ki ban mı yemişim yemişsem süreli mi süresiz mi diye ssen kalkmış ahlak dersi veriyorsun burda bana sorumun yanıtını vermekten başka her şeyi söyledi buradakiler neyse yapcak bişey yok

Ben oraya yazmışım ki ban mı yemişim yemişsem süreli mi süresiz mi diye ssen kalkmış ahlak dersi veriyorsun burada bana sorumun yanıtını vermekten başka her şeyi söyledi buradakiler neyse yapcak bir şey yok

Banın süresi belirtilmemiş. Sunucunun Discord adresi vs. varsa girip süreli mi değil mi sorabilirsin. ya da başka sunucuda oynayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı