Rusya bozguna uğradı

AxiBorea

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Buraya girin ve bu haritada aslında orada Rusya'nın bozguna uğradığını göreceksiniz. Evet pişmanım şu an ve artık savaşın bitmesini ve hayatın normale dönmesini istiyorum.

Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ne bir kazanan, ne de bir kaybeden var. Ruslar saldırının boyutunu her saniye arttırabilir. En azından böyle bir kapasitesi var. Ukrayna ise batı tarafından destekleniyor ve en azından silah yardımı geliyor. İlk şoku da atlattıklarından dolayı daha güçlü bir savunmaya yatacaklardır.

Bu kadar kesin cümleleri bir yarbay bile kurmaz. Tavsiye etmiyorum...

Şu an ne bir kazanan, ne de bir kaybeden var. Ruslar saldırının boyutunu her saniye arttırabilir. En azından böyle bir kapasitesi var. Ukrayna ise batı tarafından destekleniyor ve en azından silah yardımı geliyor. İlk şoku da atlattıklarından dolayı daha güçlü bir savunmaya yatacaklardır.

Bu kadar kesin cümleleri bir yarbay bile kurmaz. Tavsiye etmiyorum...
Anlamadım şu tavsiye etmiyorum sözünü. Ne demek istiyorsun bu sözü söylerken?

Anlamadım şu tavsiye etmiyorum sözünü. Ne demek istiyorsun bu sözü söylerken?
Savaşın gidişatı hakkında kesin cümleleri çok yüksek rütbeli askerler bile kurmaktan kaçarken hiçbir tecrübesi olmayan sivil bir vatandaşın kesin cümlelerle yargılarda bulunmasını tavsiye etmiyorum.

Birileri dünya savaşı istiyor. Bir taraf değil.

Ben dünya savaşı istemiyorum ki.
Savaşın gidişatı hakkında kesin cümleleri çok yüksek rütbeli askerler bile kurmaktan kaçarken hiçbir tecrübesi olmayan sivil bir vatandaşın kesin cümlelerle yargılarda bulunmasını tavsiye etmiyorum.

Ha tamam. Anladım.

Sosyal medyadaki her dezenformasyonu taşıyacaksanız işimiz var. Yok boğazlar Rusya'ya kapatıldı, Çeçen komutan öldürüldü, Kiev hayaleti 6 uçak düşürdü vb. hepsinin kısa sürede yalan olduğu ortaya çıktı. Bu da bir benzeri.

Wiki sayfasından nasıl bir çıkarım yapmamızı bekliyorsun sanki Putin çıkıp "operasyonu sona erdiriyorum" dedi. Daha görüşme bile yapmadı iki lider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı