Rusya LGBTİQ+ hareketini resmi olarak terörizm olarak tanımladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki mesajımı moderatörler silmiş. Halbuki kendi fikirlerimi düzgün bir şekilde belirtmiştim. Neyse tekrar bir elden geçirerek yorum yapayım.

Rusya'nın kararını doğru buluyorum. Tıpta eşcinsellik hastalık olmasa da bunun ruhsal bir bozukluk olduğuna inanıyorum. LGBT'nin amacı zaten para, hemen hemen Dünya üzerinde var olan tüm kuruluşlar gibi. Sokaklara çıkan insanlar da piyonları. Sokağa çıkmaları yetmiyormuş gibi polisimize hakaret edip, kamu malına sokaklarda zarar veren birilerine saygı da duyamıyorum açıkçası. Git cinselliğini kendi içinde yaşa, ne yapacaksan toplumdan uzak yerde yap. Ben duymak zorunda mıyım? çocuğumu büyütmek istediğimde bunlardan uzak kalması için neden bir sürü zahmete gireyim? İnsanın doğası budur, dişi erkeği erkek dişiyi etkiler, çiftleşirler. Hayır iki erkek evlenip çocuk işine girişiyorlar o konu apayrı bir saçma zaten.
 
Yani, lgbtiq+ eylemleri son zamanlarda normal insanların çok gözüne sokulduğu için bu kararın alınmasını normal buluyorum. Terörizm aktivitesi sayılması benim gözümde bir tık fazla olsa da, terör eylemlerini anımsatığı da doğru. Herkesin gözüne sokacaz diye kendi özgürlüklerinden oldular ne diyebilirim ki.
İnsan, bir başkasının özgürlüğünü kısıtlayana kadar özgürdür.

%100 katılıyorum. Kimsenin ne yaşadığı umurumda değil. Burada önemli olan kamu sağlığı ve refahı. Eğer sen halkı rahatsız edecek düzeyde bir eylem yapıyor isen içeri alınırsın. Bu olay bu kadar basit. Bunu nereye yazsam homofobik diye linçleniyorum.
 
%100 katılıyorum. Kimsenin ne yaşadığı umurumda değil. Burada önemli olan kamu sağlığı ve refahı. Eğer sen halkı rahatsız edecek düzeyde bir eylem yapıyor isen içeri alınırsın. Bu olay bu kadar basit. Bunu nereye yazsam homofobik diye linçleniyorum.

Bunu diyenler zaten gözümüze sokan tayfa onları takmanın bir manası yok. Benim bu tarz arkadaşlarım oldu. Onlar başkalarını rahatsız etmeden hayatlarını yaşamaya çalışıyorlar. Onlarda göze sokan insanlardan şikayetçiler. Çünkü kendileri bu tür eylemlerde bulunmadıkları halde kabak onlara da patlıyor.
 
Bazen yaptıkları eylemleri bende terörizm olarak görüyorum. Kamu sağlığını ve huzurunu kaçıran çok fazla insan var özgürlük adı altında. Bakalım Türkiye'de böyle bir şey olacak mı?

Kaynak:

Yerinde gibimsi bir karar.
 
Saygım arttı yazanlar aynısı burada olsa kıyameti kopartırdı yok İran oluyoruz bilmem ne diye. Her neyse benimde saygım arttı.
Alakası yok Türkiye'deki insanların çoğunluğu sevmiyor bu LGBT olaylarını evet kağıt üzerinde laik bir ülkeyiz ama birbirimize dürüst olalım kimse sevmiyor LGBT bireylerini.

731-0.jpg


Putin şuna evrilmiş.
 
Yorumları okuyunca gençlikten ümidim kesiliyor. Sizler nasıl geçmiş dönemin büyüklerinden daha yobaz ve daha kapalı olmayı başardınız? 100 sene önce yaşıyor olsaydınız kadınların hak eylemlerine de bu şekilde cevap verir miydiniz? Kadınlar 100 sene önce nasıl şu anki duruma tırnaklarıyla kazıyarak geldiyse ve şimdi de LGBT bireyleri gelecek. Durumu şöyle kısaca anlatayım. Kadınlığı şu an anormal bir durum olarak gören var mı aranızda? Eğer varsa tedavi olun, yoksa da daha gelişimini tamamlamamış beyninizi sosyal medyadan uzak tutun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı