Rutin bakımı sonrası balata gıcırdaması normal mi?

Hocam emin misiniz 20.000 km olduğuna? Çünkü arabayı çok düşük Km'de tanıdıktan aldık 2012 yılında ve o günden beri kullanıyoruz aktif olarak. Ben eminim ilk kez balata değişimi yapıldığına.

Aldığınızda kaç km di şimdi kaç km yaptınız. Bir de sürüşünüz nasıldır? Çok mu frene basarsınız.

Aldığımızda 10.000 civarıydı. Şu an ise 132.000 km'de. Agresif kullanmayız arabayı (Annem, babam ve ben). Uzun yolculuk da fazla yapmayız. yazdan yaza. Ama her gün şehir içinde kullanıyoruz arabayı. Yani eve freni çok kullanıyoruz.

Aldığımızda 10.000 civarıydı. Şu an ise 132.000 km'de. Agresif kullanmayız arabayı (Annem, babam ve ben). Uzun yolculuk da fazla yapmayız. yazdan yaza. Ama her gün şehir içinde kullanıyoruz arabayı. Yani eve freni çok kullanıyoruz.
O balata iyi dayanmış :DDD acil tekrar baktırın dediğim gibi olmuş olabilir

Aldığımızda 10.000 civarıydı. Şu an ise 132.000 Km'de. Agresif kullanmayız arabayı (annem, babam ve ben). Uzun yolculuk da fazla yapmayız. Yazdan yaza. Ama her gün şehir içinde kullanıyoruz arabayı. Yani eve freni çok kullanıyoruz.

30k iyi gitmiş. Eğer çok frene basmazsanız 50k ya kadar gideri var kendi müşterilerimden biliyorum.

O balata iyi dayanmış :DDD acil tekrar baktırın dediğim gibi olmuş olabilir
Olabilir hocam. Baktırmakta fayda var.

30k iyi gitmiş. Eğer çok frene basmazsanız 50k ya kadar gideri var kendi müşterilerimden biliyorum.
Sağlam balatamız varmış demekki :)Daha dikkatli oluruz bundan sonra hocam. Teşekkürler yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı