RX 460 Almak için site önerisi

Cs goda

Cs goda very highda 120 fps. Lol oynamiyorum. Bide Gta 5 very high ayarlarda benchmark ile ortalama fps 60. Yanlis bilgi icin ozur dilerim.
Bu kartı hangi işlemci ile kullanıyorsun ? Bir de CS GO hangi haritada bu kadar FPS alıyor ? Çünkü başka bir arkadaş da bu sistemi toplamışıtı. CS GO 150-200 FPS alıyordu.

Bu kartı hangi işlemci ile kullanıyorsun ? Bir de CS GO hangi haritada bu kadar FPS alıyor ? Çünkü başka bir arkadaş da bu sistemi toplamışıtı. CS GO 150-200 FPS alıyordu.
Hangi map bilmiyorum ama. İslemcim i3 6100. Arkadasin yuzeysel yumusatmayida actimi. Birde onlinede 120fps aliyodum.

Ve oyunu ssdye kurmussa fark olbilir. Ben hddye kurmustum bilmiyorum 150 fps cok yuksek bir deger.
Gta 5 filtreler açık mı 60 FPS alıyorsun ? Anisotroping filtering, MSSA vs bu ayarları da ultra mı açıyorsun ? Ve başka oyunlarda nasıl FPS değerleri alıyorsun ? Kusura bakma biraz soru soran bir tipim. Rahatsız ettiysem özür dilerim.

Hic sorun deil. Bende cevap vermeyi severim :). Gta 5 hersey yuksek ayarda fakat ekran kartik 2gb oldugu icin shader qualityi en yuksege getiremiyorum. Ama ona gore 60 fps. Drop kasma gibi sorunlar yok. Dying lightda en yuksek ayarlarda 40-50 fps goruyor.. Farming simulator 15 oynuyorum seviyorum ciftlik oyunlari. Ondada 100-120 fps degisiyir en yuksek ayar. İlerde just cause 3 u indirecegim ordaki fpsyide yazarim.

Son düzenleme:
Ha bu arada eger Rx 460 alacaksan sapphire marka al. Eger ilerde sistemi yeniliceksen.( İlerde oyun oynayacaksan ztn yenileyeceksin) 2gb lik versiyonunu al bence. Cunku 4 gb alip arasinda 100-120tl fark var. Ben ilerde sistemimi islemcimi yenileyecegim ama. Yeni aldik sistemi ama teknoloji bizi beklemiyor malesef.. Ben sistemimi 3-4 yila yenilemeyi dusunuyorum. O zamana kadar cikan oyunlarida acarsa acsin acmassa eyw. Ben suan memnunum sistemimden. Rx 460 a herkes gta 5 de 20-25 fps alirsin diyordu. Acikcasi korktum ve almaktan vazgececektim. Ama sonra onlarin dedikleri yerine kendimi dinledim aldim. İyiki almisim. Eger yardimim dokunduysa ne mutlu bana. Aklina takilan oyunlar varsa soyle indiririp fps degerini yazarim.

Eyvallah. Aklımda hep şu soru var GTX 950, R7 370, RX 460, GTX 750 Tİ. Acaba hangisi daha iyi performans verir diye düşünüyorum. Ve her farklı konuda farklı yorumlara şahit oluyorum. Mesela az önce Cs Go' daki durum gibi.

Bir de rica etsem kasanın resimlerini atar mısın ? Kasayı merak ettim. :D

370 alma ndn diye sorarsan 460 daha guncel. 750 ti dx 12 desteklemiyir. Gtx 950 rx 460dan biraz daha iyi bir kart fakat arasinda oyunlarda en fazla alabilecegin deger 7-8fps ve arasinda para farkida var. Cs goda 150 fps cok buyuk rakam bence bazi ayarlari acmamistir veya kismistir bilemem artik. Snn butcene en uygun suan 500tlye rx460. Amd den ekran karti olarak sasma. Ama islemci olarak kac oralarda bulunma [emoji56]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı