RX 460 BIOS Unlock Yapmak

Galiba kurtuluşum yok aynı hatayı veriyor.
Sıkıntı büyük dostum kartı geri iade etsen de alacaklarını pek sanmıyorum. :( sen hangi yolları izledin ki ben baktım ilk yapılması gereken bios yedeği almak sen almadın sanırım. Msı yolu görünüyor gibi.

Saolasın.
Benim halime düşme.
hocam selam. rx 460 la bende aynı hatayı yaptım ve çöp ten farkı yok kartın ama 10 gündür halen düzeltmeye çalışıyorum. sen stock biosu istemiştin ya hani.TechPowerUp al bu linkte bulabilirsin indirip rom u gene atiflashtan atmayı dene ve mümkünse sonucu bana yaz. ha bide bende şöyle bir şey oluyor şu an. ddu ile driveri silip biosu attıktan sonra gpu z de benim kart görünmüyor ve micro. görüntü bağ. olara görünüyor ama aradan bi 5 dk ggeçince kendiliğinden kartı okumaya başlıyor. bios attıktan sonra bi 5-10 dk beklemeni tavsiye ederim.

@SinonTBSFE Servise verdim bro.
Bilgiden yoksun adamlarla karşılaştım ama olsun adama sorunuda anlattım orjinal windows değil ondan dedi.
Bende eminim böyle böyle adam dedi ben 4 yıldır kasa falan topluyorum neyse uzmanı anlar onu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı