RX 460 CS:GO'da FPS Sorunu

amad

Hectopat
Daha fazla  
ASUS Strix Gaming RX460 4GB ekran kartını kullanıyorum.

Sistem;

Intel Penitum G4400 3.30 GHz
8 GB RAM,
Windows 10 (64 Bit)

CS:GO 'da düşük ayarlarda 200 FPS (ama dikkat ettim de o zaman fan çalışmıyor bile) , orta ayarlarda 150-180 ve yüksek ayarlarda 100 FPS alıyorum ama ekran kartımın performansının daha fazla olduğunu da biliyorum tahminim ekran kartı kullanımı fazla değil bunu nasıl arttırabilirim veya sorun tam olarak ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Strix Gaming RX460 4GB ekran kartını kullanıyorum.

Sistem;

Intel Penitum G4400 3.30 GHz
8 GB RAM,
Windows 10 (64 Bit)

CS:GO 'da düşük ayarlarda 200 FPS (ama dikkat ettim de o zaman fan çalışmıyor bile) , orta ayarlarda 150-180 ve yüksek ayarlarda 100 FPS alıyorum ama ekran kartımın performansının daha fazla olduğunu da biliyorum tahminim ekran kartı kullanımı fazla değil bunu nasıl arttırabilirim veya sorun tam olarak ne?
Bütün driverlar güncel mi ? Ayriyetten arka planda sistemi yoran uygulama falan var mı ?

Xbox Dvr uygulamasını kapattım. Arka planda da sistemi yorun bir uygulama yok.
CS:GO daki ayarları tam olarak sisteme göre optimize ettin mi ? Bazı ayarlar sistemin performansını daha yüksek olması gerekirken daha düşük olmasına sebep oluyor. Bütün ayarları varsayılana getirin ve o şekilde deneyin. Belki problem çözülebilir. Bende çözülmüştü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı