- Makaleler
- 2
İşlemci frekansını da kontrol ettin mi? Sensör arızası yüzünden 101 derece gösteriyor olabilir anakart 101 okuduğu içinde gerçekten ısınmasa bile ısınmış davranıp hız düşürebilir.
Hocam nasıl kontrol edebilirim ve şimdi elimi işlemcinin peteklerine koydum ve hiç sıcak değildiİşlemci frekansını da kontrol ettin mi? Sensör arızası yüzünden 101 derece gösteriyor olabilir anakart 101 okuduğu içinde gerçekten ısınmasa bile ısınmış davranıp hız düşürebilir.
Core Temp, Aida64 gibi programlardan sıcaklığı kontrol et. OBD üzerinden CPU frekansını açıp oyun için takip et.Hocam nasıl kontrol edebilirim ve şimdi elimi işlemcinin peteklerine koydum ve hiç sıcak değildi
Hocam haklıymişsın fanı çıkardım düzgünce otutturdum şimdi sıcaklık 70-80 lere düştü pubg de fps im 60-70 lere çıktı çok sağolEvet islemcin tam performansta calismiyor. Sicak gordugu icin frekans dusurmus. Gercekten sicak olmadigina eminsen sensor arizali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.