RX 460 görüntü sorunu

Necati ÜNAL

Kilopat
Merhaba. Cuma sipariş ettiğim kart bugün elime ulaştı. HDMI, VGA Dönüştürücüsü ile açmaya çalıştığımda bilgisayarım açılmıyor. Fanlar vs. dönüyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Driverı yüklersem sorun ortadan kalkacak biliyorum. RX 460 2 GB'ın driver dosyaları elinde olan varsa upload edip atabilir mi? Önceki kartımda da bu yolu kullanmıştım ve çalışmıştı. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarcıda çalışan benim evimde çalışmıyor. Sizce sorun anakartta mı yoksa monitörde mi ?
Elinde güç pini gerektirmeyen ekran kartı varsa deneme şansın var mı güç kaynağında olabilir problem. Çünkü bende rx 580 ve 7770 güç kablosu istiyor bunları takınca görüntü vermiyor 750ti Anakart tan besliyor kendini görüntü veriyor sorunu çözemedim ama güç kaynağından şüpheleniyorum.

Maalesef. PSU Yetersiz geliyor olabilir mi ? Sonuçta küçücük bir tane fanı var. OEM yani bu. 350 W nasıl yetmiyor anlamadım.
Minimum 400w psu istiyor. Sitesinde ekran kartına bakarsanız öyle yazıyor. bilgisayarcıya sorabilme imkanınız varsa oradaki PSU yu öğrenin bir de

Az önce işten anlayan bir bilgisayarcıya bıraktım (en azından öyle görünüyordu). Yarın 12 gibi bakmaya gideceğim akşama doğru sonuçları paylaşırım.
Minimum 400w psu istiyor. Sitesinde ekran kartına bakarsanız öyle yazıyor. bilgisayarcıya sorabilme imkanınız varsa oradaki PSU yu öğrenin bir de

Sanıyorum PSU'dan kaynaklı. Ama düşününce en azından ekrana görüntü gelmesi gerekmiyor mu 350W PSU ile sizce de ?
Şöyle anlatıyım size. Güç pini gerektirmeyen kart var elimde, 1 hafta RX 580 aldım o güç pini istiyor onu takıyorum görüntü yok. Eskisini takıyorum görüntü var daha düşük güç isteyen başka bir kart takıyorum onda da görüntü yok ve o da güç girişi istiyor bu yoldan çıkarsak görüntü vermeyebilir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Az önce aradım bilgisayarcıyı anakart ve ekran kartı uyumsuzluk yapıyormuş öyle dedi. "Desteklemiyor değil, uyumsuzluk yapıyor. Seninkinden daha üstün bir ekran kartı taktım çalıştırdı ama bu ekran kartı bu anakartta çalışmıyor." dedi. Sanırım tek yol yeni anakarttan geçiyor [emoji848].

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…