RX 460 görüntü sorunu

Necati ÜNAL

Kilopat
Merhaba. Cuma sipariş ettiğim kart bugün elime ulaştı. HDMI, VGA Dönüştürücüsü ile açmaya çalıştığımda bilgisayarım açılmıyor. Fanlar vs. dönüyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Driverı yüklersem sorun ortadan kalkacak biliyorum. RX 460 2 GB'ın driver dosyaları elinde olan varsa upload edip atabilir mi? Önceki kartımda da bu yolu kullanmıştım ve çalışmıştı. Şimdiden teşekkür ederim.

Yeni ekran kartınızı kasaya takın, bilgisayarı HDMI kablo ile televizyona bağlayıp görüntü almayı deneyin. Eğer görüntü geliyorsa sorunun ekran kartınızda olmadığını anlamış olursunuz.
Ben de dönüştürücü ile görüntü alamamıştım ama HDMI kablo ile sorunu çözdüm. Deneyebilirsin.
Bilgisayara reset attım görüntü geldi. Ama bende 750ti var monitör yeni 750ti ile direkt görüntü alıyorum monitörden

Arkadaşlar öncelikle sorununuzu benim konum altında belirterek ve buradan tek tek konuşarak yaptığınız tek şey benim sorunumu çözmeme engel olmak, kirlilik yaratmaktır. Lütfen ne derdiniz varsa yeni konu açarak destek isteyin.

Not : HDMI VGA Dönüştürücü kablo ve ekran kartında hiç bir sorun yok. Az önce bilgisayarcı da denettirdim. Sanırım sorun benim anakartımda. Takıyorum fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. Onboarddan ve eski ekran kartımdan görüntü alabiliyorum. Sanıyorum ki HDD'imin içerisine bir şekilde RX 460 2 GB driverını kurabilirsem sorunum çözülecek. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar öncelikle sorununuzu benim konum altında belirterek ve buradan tek tek konuşarak yaptığınız tek şey benim sorunumu çözmeme engel olmak, kirlilik yaratmaktır. Lütfen ne derdiniz varsa yeni konu açarak destek isteyin.

Not : HDMI VGA Dönüştürücü kablo ve ekran kartında hiç bir sorun yok. Az önce bilgisayarcı da denettirdim. Sanırım sorun benim anakartımda. Takıyorum fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. Onboarddan ve eski ekran kartımdan görüntü alabiliyorum. Sanıyorum ki HDD'imin içerisine bir şekilde RX 460 2 GB driverını kurabilirsem sorunum çözülecek. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aktif dönüştürücü kullandığınıza emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı