RX 460 mı, GTX 1050 mi?

Açıkcası RX 460 4G modeli fena değilmiş. Amazon.de'den GIGABYTE Radeon RX 460 WF OC 4GB GDDR5 128bit 1xDVI: Amazon.de: Computer & Zubehör bu karta baktım. Sepete ekleyince 127 Euro gösteriyor. Ve site Türkiye deki müşterilerine 10 Euro indirimi var. 432 TL'ye geliyor. Ülkemiz de Teknobiyotik de indirimle 616 TL, Hepsiburada da 706 TL. Bana baya cazip geldi. Siz ne dersiniz?

Dediğim gibi aralarında büyük bir fark yok. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam gtx 1050'nin sli desteği yoktu. Eğer ki ileride sli(crossfire) gibi bir düşünce varsa aklınızda, rx460 almanız daha mantıklı. Marka seçiminde ise şöyle söyleyeyim;
Her markanın fiyatları uçuk MSİ'ın rx460'da GAMİNG X modeli yok o yüzden MSİ eleyin. Asus ise soğutması çok iyi fakat gereksiz pahalı. Gigabyte hakkında bir bilgim yok fakat Sapphire AMD modellerinde çok başarılı gerek soğutma gerek app açısından. Benim gtx 1050 dememin tam anlamı MSİ GTX 1050 GAMİNG X modelinin olmasıydı.

Aralarında üzerine çok konuşuluacak bir fps farkı yok yani max. 3-4 fps ile gtx 1050 öne geçiyor. Ayrhtml
ayın 22. gününe kadar MSİ Gtx 1050 2gb Gaming X modelinde %10 indirim var.
MSI GeForce GTX1050 2GB GAMING X GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

Buda test videosu ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafanı şişiriyorum ama kusura bakma. Peki Amazon.com: EVGA GeForce GTX 1050 SC GAMING, 2GB GDDR5, DX12 OSD Support (PXOC) (02G-P4-6152-KR): Computers & Accessories bu ürün nasıldır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı