Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #1 Merhaba RX 460 2 GB ekran kartı kullanıyorum AMD'nin kendi sitesinden ekran kartı sürücüsünü indirip kurdum. Güncellemeden sonra yeşil, mavi renkler biraz daha açık görünmeye başladı bunun sebebi nedir? Monitör ile ilgili olabilir mi? Teşekkürler.
Merhaba RX 460 2 GB ekran kartı kullanıyorum AMD'nin kendi sitesinden ekran kartı sürücüsünü indirip kurdum. Güncellemeden sonra yeşil, mavi renkler biraz daha açık görünmeye başladı bunun sebebi nedir? Monitör ile ilgili olabilir mi? Teşekkürler.
Çözüm Ekrem_Abi 20 Kasım 2022 Agah gibi dedi: AMD programında önceden yaptığınız renk ayarları yeni sürücü yüklendiğinde sıfırlanır. Önceden ayarladığınız görüntü ayarları var mıydı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. AMD Software>Ayarlar>Ekran>Renk Sıcaklığı Kontrolünü açın.
Agah gibi dedi: AMD programında önceden yaptığınız renk ayarları yeni sürücü yüklendiğinde sıfırlanır. Önceden ayarladığınız görüntü ayarları var mıydı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. AMD Software>Ayarlar>Ekran>Renk Sıcaklığı Kontrolünü açın.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 30 20 Kasım 2022 #2 AMD programında önceden yaptığınız renk ayarları yeni sürücü yüklendiğinde sıfırlanır. Önceden ayarladığınız görüntü ayarları var mıydı? Artı 0 Eksi
AMD programında önceden yaptığınız renk ayarları yeni sürücü yüklendiğinde sıfırlanır. Önceden ayarladığınız görüntü ayarları var mıydı?
KS KS Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 20 Kasım 2022 #3 Agah gibi dedi: AMD programında önceden yaptığınız renk ayarları yeni sürücü yüklendiğinde sıfırlanır. Önceden ayarladığınız görüntü ayarları var mıydı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. AMD Software>Ayarlar>Ekran>Renk Sıcaklığı Kontrolünü açın. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Agah gibi dedi: AMD programında önceden yaptığınız renk ayarları yeni sürücü yüklendiğinde sıfırlanır. Önceden ayarladığınız görüntü ayarları var mıydı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. AMD Software>Ayarlar>Ekran>Renk Sıcaklığı Kontrolünü açın.