RX 460 vs GT 1030

Peki Core 2 Quad Q9400 ile darboğaz olur mu?
Ben İ3 4150 ile kullanıyorum ve sorun yok neredeyse ama o işlemciden pek emin değilim. Çok büyük ihtimalle darboğaz olmazsa da bazı oyunlarda olacaktır.
RX 460 alsın ve darboğaz yapsın değil mi ?
Evet darboğaz yapsın diye önerdim(!) Ne saçmalıyorsun ona darboğaz yapan oyunlarda zaten büyük ihtimalle GT 1030'da FPS 30 altında olur ama RX 460'ta öyle olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben İ3 4150 ile kullanıyorum ve sorun yok neredeyse ama o işlemciden pek emin değilim. Çok büyük ihtimalle darboğaz olmazsa da bazı oyunlarda olacaktır.

Evet darboğaz yapsın diye önerdim(!) Ne saçmalıyorsun ona darboğaz yapan oyunlarda zaten büyük ihtimalle GT 1030'da FPS 30 altında olur ama RX 460'ta öyle olmaz.
Öncellikle darboğazın ne olduğunu bilmiyorsun. Sen gidip düşük bir işlemciye yüksek grafik işlemcili bir kart takarsan işlemci grafik kartına yetişemez ve CPU %100 kullanımı olur ve oyunda takılmalar olur. Fakat GT 1030 RX 460 göre daha düşük olduğu için işlemci ile ekran kartını dengeleyecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben İ3 4150 ile kullanıyorum ve sorun yok neredeyse ama o işlemciden pek emin değilim.
Mesajında kendini ele veriyorsun bilmediğin bir şeye yorum yapma. Buraya gelip 'ne saçmalıyorsun' gibi ithamlarda bulunma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı