RX 460 vs GTX 950

20-23 Ocak arası, 2. el GTX 950 ekran kartı sipariş verdim Aliexpress'den. Çin tatillerinden dolayı mı ne bilmiyorum ama satıcı ürünü gönderdi dedi, yola çıkması için bekletiliyordu sanırım, 2-3 gün önce gönderi satıcı tarafından iptal edildi demekteydi ama satıcı siparişini gönderdi yazıyor sitede.
Şimdi ben ne yapmalıyım? Geri iade açıp 396 TL para iadesini aldıktan sonra, RX 460 almayı düşünüyorum, sizce bu olaylar karşısında ne yapmam akıllıca olur?

Bu iki kart arasında kalıyorsanız RX 460 daha mantıklı oemlerde soğutma ne kadar iyidir bilemem ama. Bir arkadaşım Xeon X3440 ve GTX 960 alınca performansı canlı canlı deneyince 2 arkadaş daha GTX 960 sipariş ettik. Ben 10 TL lik indirimle beraber 405 TL'ye aldım. Evet şu an Çin Yeni Yılı olduğundan 31 Ocak'tan 13 Şubat'a kadar tatil ve kargolar 13 Şubat'tan itibaren yollanmaya başlayacak. Ayrıca gelen kart kozmetiğinde hiçbir sıkıntı yok ve 1 aydan beri kullanıyor arkadaşım ve hiçbir sıkıntı yok sistemde.

Geri iade açıp o para ile oem rx 460 alın. Önceki konunda dediğim gibi birbirlerine yakın kartlar ancak oem rx 460 sanırım hem sıfır hem de garantisi mevcut, değil mi? Fakat Çin'den alacağın bu kartı kim bilir nasıl kullandılar ve garantisi de var denilemez?
Peki i3 2130 işlemcimle büyük sıkıntılar yaşar mıyım?
Bu iki kart arasında kalıyorsanız RX 460 daha mantıklı oemlerde soğutma ne kadar iyidir bilemem ama. Bir arkadaşım Xeon X3440 ve GTX 960 alınca performansı canlı canlı deneyince 2 arkadaş daha GTX 960 sipariş ettik. Ben 10 TL lik indirimle beraber 405 TL'ye aldım. Evet şu an Çin Yeni Yılı olduğundan 31 Ocak'tan 13 Şubat'a kadar tatil ve kargolar 13 Şubat'tan itibaren yollanmaya başlayacak. Ayrıca gelen kart kozmetiğinde hiçbir sıkıntı yok ve 1 aydan beri kullanıyor arkadaşım ve hiçbir sıkıntı yok sistemde.
Evet, RX 460 140-150TL civarı karlı şimdi bu gümrüğe takılsa 80-100TL arası vergi çıkacak.
GTX 960 şuan hala 405TL var mı peki? destek ekibi korkuttu para satıcıya yansıcak iptal etmezseniz dedi ondan hızlı karar vermeliyim.

Evet, RX 460 140-150TL civarı karlı şimdi bu gümrüğe takılsa 80-100TL arası vergi çıkacak.
GTX 960 şuan hala 405TL var mı peki? destek ekibi korkuttu para satıcıya yansıcak iptal etmezseniz dedi ondan hızlı karar vermeliyim.

Darboğaz yapacaktır. İkinci el ucuz i5,i7ler mevcut.

418 TL fakat indirim kuponunuz var ise 408 TL ye alabilirsiniz. Ayrıca gümrüğe takılma gibi olayı olmuyor eğer tedbirinizi alırsanız. Misal satıcıyla anlaşıp size hediye gönderir gibi veya $10 satmış gibi gösterirse gümrüğe takılmıyorsunuz.
Pek darboğaz yapacak işlemci değil RX 460 ile ve GTX 960'ı da besler bu işlemci fakat GTX 960 ile bir miktar darboğaz yapabilir GTA 5 ve PUBG gibi oyunlarda. Ayrıca şunu da açıklayayım eğer 450 500 WATT altı bir PSU varsa bu ekran kartı sadece 400 WATT PSU kullanıyor PSU da yenilemen gerekir.

Rahatsız edici şekilde yapar mı acaba?
418 TL fakat indirim kuponunuz var ise 408 TL ye alabilirsiniz. Ayrıca gümrüğe takılma gibi olayı olmuyor eğer tedbirinizi alırsanız. Misal satıcıyla anlaşıp size hediye gönderir gibi veya $10 satmış gibi gösterirse gümrüğe takılmıyorsunuz.

Pek darboğaz yapacak işlemci değil RX 460 ile ve GTX 960'ı da besler bu işlemci fakat GTX 960 ile bir miktar darboğaz yapabilir GTA 5 ve PUBG gibi oyunlarda. Ayrıca şunu da açıklayayım eğer 450 500 WATT altı bir PSU varsa bu ekran kartı sadece 400 WATT PSU kullanıyor PSU da yenilemen gerekir.
PSU Demişken PSU alayım tam alayım diyorum ilerde sistem WB. toplarsam bunuda kullanırım diye buyrun; Captcha Verification

Bunu almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Bu anakartıma uyumlumudur? HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Customer Support

Ve bu RX 460 bahsetmiş olduğum anakartla uyumlumu bi problem yaratır mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı