RX 460 Witcher 3 kaldırır mı ?

pasii

Kilopat
Arkadaşlar ben Witcher 3 yükleyeceğim ama PC'im kaldırımı bilmiyorum. Bilen varsa yazsın lütfen. PC parcaları:

GT 730 ekran kartı
İ5 4460 3.20 GHz işlemci
8 GB RAM
GT 730 yerini RX 460 almayı düşünüyorum o zaman açar mı?

Daha fazla bilgi isteyen yazsın cevaplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3'ün optimizasyon takımı çok iyi. Diğer oyunların gereksinimleri seneye yenisi çıkacağından optimizasyonla uğraşmadıkları için yüksek. Ben şuan yeni bilgisayarımda eski bilgisayarımın ekran kartını kullanıyorum radeon HD7870 ve oyunu yüksek ayarlarda (texture ve detail ultra da onun dışındakiler high hairworks kapalı hair works aa 2 de) inanır mısın 50-60 fps alıyorum 1080p de. Aklım almıyor 2012 nin giriş seviyesi ekran kartında nasıl bu kadr güzel görüntü alabiliyorum zaten bitek witcher 3 kaldırıyor ekran kartı skyrim bile düşük ayarlara aldırıyor ya. 2 gb vram olması bitek sıkıntı yapıyor çünkü çimler 10-20 metre civarı bi alanda render a giriyor uzaklara bakınca çimler yok :( ama tüm arasahnelerde mükemmel grafikler alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de RX 460 OEM kullanıcısıyım, Witcher 3 çok oynamak istiyorum açıkçası, fakat hiç indirmek nasip olmadı. RX 460 OEM'i 350 tl gibi bir fiyata almıştım üstelik. Açıkçası OEM bulursanız kaçırmamanızı tavsiye ederim , hem uygun hem de aynı performans neredeyse.
Benden de var o witcher 3 oynuyorum 1920*1080 full ayarlarda 30 fps veriyor. Ama benim monitör 27" olunca 2k düşük ayarlarda oynuyorum tatmin edici grafikler👍

• ASUS P5Q SE2
  • Core 2 Quad Q9400
  • 8 GB Ram
  • 2 GB Rx460 dx12
  • 2 TB Hardisk
  • Windows 10 64 Bit
Bu sistem ile hangi ayarlarda oynarım. Bu arada GTA V, PUBG Lite, Hitman, Hitman 2, PES 2019 bu oyunları en son ayarlarda oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı