RX 470 1000 TL eder mi?

@Penetrator God @SEMIKAANCAKIR

Arkadaşlar o ne öyle? 😲😲

Şimdi 2.inci el fiyatlarına baktımda millet kafayı yemiş galiba o ekran kartını 3000-3500TL'den falan satıyorlar ben o fiyatı o karta verenin akıl sağlıdından şüphe ederim.

Sana 2000 liraya 1080 Ti verseler yaşlı diye almaz mısın?

O fiyata ikinci el başka oyun oynatacak kalburüstü kart bulamazsın.

Açıkçası ona 3500-4000TL vereceğime üstüne gider 1500TL falan ekler indirimde sıfır GTX1660 falan alırım.

Bence normal ya yani ucuz denemez.

Bulamazsın orası ayrı ama bence normal sayılır. Hatta biraz daha bile düşürülebilir kaç yıllık bir kart sonuçta.
O paraya RX550 satılıyor iken senin buna ucuz sayılmaz demen küfür gibi bi' şey. 2021'in başında bu fiyatta idi piyasası, şimdikinden bahsetmeme gerek yok sanırım.

Kartta bir sıkıntı olmadığından eminsen kesinlikle kaçırma. Hâlâ güncel oyunları 1080P Medium oynatır.
Hayır. RX serisinde genelde sorun çıkıyor kalite düşüklüğünden ve sıcaklık sorunları.
Adam 5 yıldır kullanıyormuş, sorun olmadığını söylüyor. Demek ki bir kalite sorunu yok.

2 yıldır RX 580 kullanıyorum ben niye bu sorunları yaşamadım?

Herkes yaşayacak diye bir şey yok. Genelde yanma sorunu veya ısınma sorunu oluyor modeline göre değişiyor.

Sana 2000 liraya 1080 Ti verseler yaşlı diye almaz mısın?

😅 Öyle değil yani o kart genel anlamda çok kaliteli olmadığını biliyorum. Sık sık arızalanan bir model görmedik değil yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı