12V değerleri RX470 için düşük güç kaynağı değiştirmeniz gerekiyor. Ne olur ne olmaz bir kez temiz kurulum yapıp deneyin, büyük ihtimalle düzelmeyecektir ardından PSU değiştirirsiniz.
Evet sorun güç kaynağından kaynaklanıyor. Benim dediğim PSU'yu alabilirsiniz. Not: Mutlaka bu PSU yu önereceklerdir diye yazıyorum, sakın FSP 60AHBC 500W 80+ alayım demeyin kronik soruna sahip.Formatı tertemiz attım zaten temiz Driver kurulumu yaptım ama sorun PSU galiba.
Evet sorun güç kaynağından kaynaklanıyor. Benim dediğim PSU'yu alabilirsiniz. Not: Mutlaka bu PSU'yu önereceklerdir diye yazıyorum, sakın FSP 60AHBC 500W 80+ alayım demeyin kronik soruna sahip.
Tıngırdama sıkıntısı var, 7 aylık güç kaynağında fanı tıkırtı sesi yapıyor sanki traktör kullanıyorum. Çileden çıkarttı adeta, şimdi işim yok kargolayıp garantiyle uğraşacağım bu dönemde.Bende FPS düşünüyordum ne sorunu vardı FSP 700W falan düşüncesindeydim.
Hocam güç kaynağını değiştirin en az 80+ serfitikalı alın.
Hocam tavsiye ettiğiniz bir güç kaynağı var mı High Power almak düşnücesindeyim 600W.
![]()
ZALMAN ZM600-TXII 600W+80PLU 12CM CİFT FORWARD PSU Fiyatları
ZALMAN ZM600-TXII 600W+80PLU 12CM CİFT FORWARD PSU Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! ZALMAN ZM600-TXII 600W+80PLU 12CM CİFT FORWARD PSU özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!www.cimri.com
Hocam o fiyata FSP 700W +80 var sizce alınır mı? O nasıl PSU.
Tıngırdama sıkıntısı var, 7 aylık güç kaynağında fanı tıkırtı sesi yapıyor sanki traktör kullanıyorum. Çileden çıkarttı adeta, şimdi işim yok kargolayıp garantiyle uğraşacağım bu dönemde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.