RX 470 için marka önerisi

Mağazalardaki satış elemanlarına sormanı kesinlikle tavsiye etmem. Bu işten anlayan gerçekten çok az satış elemanı var. Herkesin bende dahil oem ürünlerini alırken tercih ettiği bir mağaza var ne olduğunu anlamışsındır oradan topladığım bilgisayarın montajını onlar yapmışdı. Dımm1 ile 2 yi kullanarak darboğaz A sokmuşlar ram leri. Kasayı temizlemek için açmasa idim farkına bile varamayacaktım.
Vatan ? :D.

Sapphire diğer modellerden 4-5 fps fazla verecektir oyunlarda. Asus daha az ısınıyor diye biliyorum. MSI'de de şık bir tasarım var. Önceliğinize göre karar verirsiniz ama ben Sapphire öneririm.

Sapphire diğer modellerden 4-5 fps fazla verecektir oyunlarda. Asus daha az ısınıyor diye biliyorum. MSI'de de şık bir tasarım var. Önceliğinize göre karar verirsiniz ama ben Sapphire öneririm.
Bașka bir arkadaș konu açmıș ısınıyor diye. Zaten ben de vsync açık oyun oynayacağım. Fpsnin 60tan sonra bir önemi yok. :)

Hangisi hoşuna giderse onu al. Onu, bunu al diyemeyeceğim ucuz olanı al gitsin. Aralarında soğutma bazında 4-5 derece oynar. FPS desen kriter olarak bile belirtmeme pek gerek yok. Atıyorum Sapphire 1000 TL, MSI 1200 ise al Sapphire'i gitsin. Hiçbir marka tarafında pişman olmazsın, markalar artık kendini düzeltti merak etme.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı