RX 470 ile A10-7890K darboğaz yapar mı?

saliholoji

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü
Selamlar dostlar,

1->Piyasa birçok RX 470 serisi ekran kartı bulunmakta örneğin Sapphire modeli ile MSI modeli arasında ki fark nedir?
2->A10-7890K ile kullanımda darboğaz yapar mı?
3->RX 470 serisi birçok yerde 570 olarak yazıyor sebebi nedir?
4->Mining de çok kullanılan bir kart modeli olduğu için mining olmadığı nasıl anlayabilirim? Fumark testi yeterli midir?
5->RX 470 serisinin Nitro gibi modelleri var Gaming olarak hangi modeli kullanmalıyım?
6->A10-7890K darboğaz yapmadan kullanabileceğim muadil kartlar mevcut mudur?
7->İkinci el alım yapacağım şu anlık piyasası nedir?
8->Satıcı internet kafeden çıkma olduğunu söylüyor, ki yıllık bi kullanım yapılmış lakin ben bir fark göremiyorum mining ile internet kafe arasında sizce değer mi?

Bu soruların cevabı kafamı çok kurcalıyor, lütfen yardımcı olur musunuz?

Not: Hocam etiketlememi istemiştiniz. @Niyazi Taşcı

Son düzenleme:
Selamlar dostlar,

1->Piyasa birçok RX 470 serisi ekran kartı bulunmakta örneğin Sapphire modeli ile MSI modeli arasında ki fark nedir?
2->A10-7890K ile kullanımda darboğaz yapar mı?
3->RX 470 serisi birçok yerde 570 olarak yazıyor sebebi nedir?
4->Mining de çok kullanılan bir kart modeli olduğu için mining olmadığı nasıl anlayabilirim? Fumark testi yeterli midir?
5->RX 470 serisinin Nitro gibi modelleri var Gaming olarak hangi modeli kullanmalıyım?
6->A10-7890K darboğaz yapmadan kullanabileceğim muadil kartlar mevcut mudur?
7->İkinci el alım yapacağım şu anlık piyasası nedir?
8->Satıcı internet kafeden çıkma olduğunu söylüyor, ki yıllık bir kullanım yapılmış lakin ben bir fark göremiyorum mining ile internet kafe arasında sizce değer mi?

Bu soruların cevabı kafamı çok kurcalıyor, lütfen yardımcı olur musunuz?

Not: Hocam etiketlememi istemiştiniz. @Niyazi Taşcı

1-) Aralarında soğutma ve çekirdek hızı gibi farklar var AMD için Sapphire Nitro+ ve Gaming X öneririm.
2-) Evet biraz darboğaz olacaktır.
3-) RX 570, 470'den daha iyidir ama sorunun cevabını bilmiyorum.
4-) Anlayamazsın FurMark testi yetersiz.
5-) ikisi de gayet iyi en ucuzu hangisiyse onu almalısın.
6-) Fikrim yok.
7-) Max 700 verin.
:cool: bence değmez eğer satıyorsa büyük ihtimal ömrü dolmuştur hatalar alıyordur. Günde en az 10-15 saat çalıştırılıyordur o ekran kartı.

-Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

1-) Aralarında soğutma ve çekirdek hızı gibi farklar var AMD için Sapphire Nitro+ ve Gaming X öneririm.
2-) Evet biraz darboğaz olacaktır.
3-) RX 570, 470'den daha iyidir ama sorunun cevabını bilmiyorum.
4-) Anlayamazsın FurMark testi yetersiz.
5-) ikisi de gayet iyi en ucuzu hangisiyse onu almalısın.
6-) Fikrim yok.
7-) Max 700 verin.
:cool: bence değmez eğer satıyorsa büyük ihtimal ömrü dolmuştur hatalar alıyordur. Günde en az 10-15 saat çalıştırılıyordur o ekran kartı.

-Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Cevaplar içi zaman ayırdığın için minettarım, technopat ikinci el blogunda aradığım kritere uygun kart bulamadım konular iç içe girmiş yeni konuda açamıyorum. Gitti gidiyor gibi sitelerde faiş fiyat uygulaması var, Sahibinden GeT sistemi varmış pek güvenmiyorum daha önce kullanmadım çünkü. Letgo gibi uygulamalarda çevremde kart bulamadım mersin de yaşıyorum taşra olduğu için harelde. Teşekkür ederim cevaplar için technopat ikici eli deniyeceğim biraz.

Cevaplar içi zaman ayırdığın için minettarım, technopat ikinci el blogunda aradığım kritere uygun kart bulamadım konular iç içe girmiş yeni konuda açamıyorum. Gitti gidiyor gibi sitelerde faiş fiyat uygulaması var, Sahibinden GeT sistemi varmış pek güvenmiyorum daha önce kullanmadım çünkü. Letgo gibi uygulamalarda çevremde kart bulamadım mersin de yaşıyorum taşra olduğu için harelde. Teşekkür ederim cevaplar için technopat ikici eli deniyeceğim biraz.
Öncelikle ben teşekkür ederim. Virüs biterse internet kafelere git 2. El alım satım yapan kafeler var ben bilgisayarın yarısını internet kafelerden dizdim.

Öncelikle ben teşekkür ederim. Virüs biterse internet kafelere git 2. El alım satım yapan kafeler var ben bilgisayarın yarısını internet kafelerden dizdim.
Bulunduğum konum Mersin'in taşra bi' yazlık semti. Burada internet kafe yok, bilgisayarcı bile yok maalesef. Sahibinden ya da Technopat ikinci el konusundan bakmaya çalışıyorum maalesef bulamadım, çoğu Mining'de heba olmuş ya da bozuk ürün onuda geçtim sıfırdan pahalı fiyat biçiyorlar maalesef.. lakin hesap yeni olunca konu açamıyorum benim için RX 470 konusu açar ve '[email protected]' mail adresine yönlendirirseniz süreci birlikte geçirebiliriz.

Teşekkür ederim tekrardan cevaplar için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı