Kayra342727
Hectopat
Ekran kartım bence gayet soğuk. GTA 5'te çok yüksek ayarlarda falan 50-55 dereceleri görüyor. Sizce yapsam gözle görülür fark olur mu?
Ekran kartım bence gayet soğuk. GTA 5'te çok yüksek ayarlarda falan 50-55 dereceleri görüyor. Sizce yapsam gözle görülür fark olur mu?
Sıcaklık değil performansı dert ediyorum hocam işlemcim i5 4590 gibi eski birşey olduğu için ara sıra drop giriyor.Gerek yok.
Çok FPS artmaz haberin olsun.Sıcaklık değil performansı dert ediyorum hocam işlemcim i5 4590 gibi eski birşey olduğu için ara sıra drop giriyor.
Drop girmeler bitsin yeter.Çok FPS artmaz haberin olsun.
Drop girmeler bitsin yeter.
14 GB RAM var ama biraz kalitesizler ondan mı acaba?Droplar ekran kartından dolayı olmaz ki. Ya RAM'den olur ya sıcaklıktan olur.
En iyi ihtimalle yüzde 6-7 civarı artış olur, 60 FPS alıyorsan 63-64 alırsın.Sizce yapsam gözle görülür fark olur mu?
Bunun OC ile alakası yoktur.Drop girmeler bitsin yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.