RX 470 Marka ve Model Seçimi

Ben GamingX modelini kullanıyorum. Şu an Rx470'ler arasında en iyi soğutmaya sahip model. Aldığım sıcaklık değerleri boşta fanı tamamen kapatınca 40 yük altında fan minimum düzeyde 60. Kart zaten üst düzel bir kart da değil. Çok soğutmaya ihtiyacı yok anlıcağın. Hangisinin görünümünü seviyorsan, bütçen yetiyorsa onu al. Soğutma olarak ama o 3'lüde en iyisi GamingX.

Ben GamingX modelini kullanıyorum. Şu an Rx470'ler arasında en iyi soğutmaya sahip model. Aldığım sıcaklık değerleri boşta fanı tamamen kapatınca 40 yük altında fan minimum düzeyde 60. Kart zaten üst düzel bir kart da değil. Çok soğutmaya ihtiyacı yok anlıcağın. Hangisinin görünümünü seviyorsan, bütçen yetiyorsa onu al. Soğutma olarak ama o 3'lüde en iyisi GamingX.
Bir fanboy sezdim. :)

:D O üçlüden ikisi zaten aynı markanın. Biri ucuzlaştırılmış modeli diğeri üst düzey modeli. Fan boyutu olsun, heat sink boyutu olsun o üçlüde en büyüğü GamingX. Soğutma teknolojisi olarak da TwinFrozrVI kullanıyor sanırsam ki teknoloji MSI'ın diğer modellerde kullandığı teknoloji. ASUS gibi 480 ve üzerine 3fanlı, altına 2 fan gibi değil yani. 1080'de de MSI 2 fanlı 470'de de.

Ortada benchmarklar var incelemeler var. Ve o yazıyı yazan kişi o kartın kullanıcısı direk, kulaktan duymamış direk testini kendi yapmış, oyunlarda gözlemlemiş. Deneyimini anlatınca bir modeli övünce (diğerini de gömmemesine rağmen) fanboy sayılıyor. Sonradan özür dilemiş ama ben onu okuyunca bir durdum kendimi sorguladım.

Neyse allahtan beni bilen, yardım çabamı anlayan birileri var. :)

Bir fanboy sezdim. :)
:D O üçlüden ikisi zaten aynı markanın. Biri ucuzlaştırılmış modeli diğeri üst düzey modeli. Fan boyutu olsun, heat sink boyutu olsun o üçlüde en büyüğü GamingX. Soğutma teknolojisi olarak da TwinFrozrVI kullanıyor sanırsam ki teknoloji MSI'ın diğer modellerde kullandığı teknoloji. ASUS gibi 480 ve üzerine 3fanlı, altına 2 fan gibi değil yani. 1080'de de MSI 2 fanlı 470'de de.

Ortada benchmarklar var incelemeler var. Ve o yazıyı yazan kişi o kartın kullanıcısı direk, kulaktan duymamış direk testini kendi yapmış, oyunlarda gözlemlemiş. Deneyimini anlatınca bir modeli övünce (diğerini de gömmemesine rağmen) fanboy sayılıyor. Sonradan özür dilemiş ama ben onu okuyunca bir durdum kendimi sorguladım.

Neyse allahtan beni bilen, yardım çabamı anlayan birileri var. :)
Benim aklıma birşey takıldı şimdi GamingX modelinin fan çapı Strix'den daha mı büyük?

Ne kadar mantıklı ustalar bilir ama gigabytenin 4 gb rx 480 i var ve 980tl gibi fiyata link atamıyorum telefondayım.

Benim aklıma birşey takıldı şimdi GamingX modelinin fan çapı Strix'den daha mı büyük?
MSI 27cm enden 14cm boydan uzunluğa sahip. ASUS 242mm enden 12.9cm boydan uzunluğa sahip.

images

images

Gigabyte'da alınabilir.

Sapphire almanızı öneririm.
Sapphire ucuz olsun diye kaliteden kısan, servis kalitesi hiç de iyi olmayan bir markadır. Eğer büçede değilsen MSI veya ASUS'un yerine asla tercih edilebilecek bir marka değil. Neye göre Sapphire öneriyorsunuz? 5-6derece en az daha fazla ısınmasından mı? Daha kalitesiz malzeme kullanmasından mı? Yoksa bozulursa üstüne soğuk su içip onlardan kullanıcı hatası cevabını almayı beklemekten zevk aldığından mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı