RX 470 ve i3 2120 ile RDR2 kaç FPS alırım?

İşletim sistemi
Windows 10

RoleAlert

Decapat
Daha fazla  
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
500 GB HDD
Ekran kartı
RX 470
Anakart
H61M-DS2
İşlemci
i3-2120
Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde RDR2'ye indirim gelmişti ve hemen almıştım fakat henüz yüklemedim. Bu sistem oyunu rahat oynatır mı? Yoksa boş yere yüklemek istemiyorum.

Bunun işlemcisi biraz daha iyi ama fikir verebilir. Bu işlemci ile bile çok darboğaz yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p her şey düşük 30-20 Fps civarlarında alırsınız. İşlemci konusunda bilgim yok, oyun zevkinize yardım etmekten ziyade köstek olabilir. :)

Bunun işlemcisi biraz daha iyi ama fikir verebilir. Bu işlemci ile bile çok darboğaz yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasabaya girdiği anda ekran kartı kullanımı yarı yarıya düşüyor. İşlemci iyi olsa düşük ayarlarda 60 FPS'i rahat görürdü.

Peki grafikleri yükseltip, ağırlığı ekran kartına versem işe yarar mı?

Bak o videoyu görüyorsun düşük, orta, yüksek oynuyor ona rağmen düşeceği yerde düşüyor. 30 FPS altına pek düşmezsin ama alabileceğin FPS'in de çoğunu alamazsın, işlemci cidden sıkıntı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı