RX 470 ve i7-3770 için 6000 TL sistemde PSU önerisi

enterg0dmode

Kilopat
RAM
1600
İşlemci
Intel Core i7-3770
Selamlar dostlar, ben yıllardır Mac kullanıyorum. İkinci bilgisayar olsun diye 6000 TL'ye ikinci el bir sistem topladım ancak evde duran güç kaynağının azizliğine uğradım. Bu sistem için bir güç kaynağı almam gerekiyor ama yıllardır takip etmediğim için bilgisizim biraz. Sistem detaylarını aşağıya yazıyorum. Ne alabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kaç W PSU almalıyım, mesela hangi markayı önerirsiniz vb?
Intel Core i7-3770
Gigabyte H67MA
16 GB RAM
MSI Radeon RX 470 Gaming X 4 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle ne kadar devam edeceksiniz? Normalde bu sisteme 500w+ bir psu çok rahat yeterli olur.

Yani bu ikinci bilgisayarım aslında işim dolayısıyla mac kullanıyorum. Bu sistemle oyun oynarım diye dusundugum için topladım ucuza mal ettiğimi düşünüyorum. Oyun diyince de aklınızda son jenerasyon oyunlar canlanmasın, maks oynayacağım cs2 , dota 2 vs. olacaktır. O yüzden 1-2 sene devam ederim bu sistemle. Ama dediğim gibi bilmiyorum marka falan pek psu olarak. İnternette bi kaç tane buldum. Ama kimse önermiyor fiyat skalasini da anlamadım pek.

Yani bu ikinci bilgisayarım aslında işim dolayısıyla Mac kullanıyorum. Bu sistemle oyun oynarım diye dusundugum için topladım ucuza mal ettiğimi düşünüyorum. Oyun deyince de aklınızda son jenerasyon oyunlar canlanmasın, maksimum oynayacağım CS2, Dota 2 vs. olacaktır. O yüzden 1-2 sene devam ederim bu sistemle. Ama dediğim gibi bilmiyorum marka falan pek PSU olarak. İnternette birkaç tane buldum. Ama kimse önermiyor fiyat skalasini da anlamadım pek.

Arkadaşın önerdiği PSU fiyat olarak bayağı iyi seviyelere gelmiş kesinlikle tercih edilebilir. Zaten düzgün bir PSU 2000TL altında bulmak zor. İsterseniz biraz araştırıp ekleyim markalar size yol gösterir belki.

Yani bu ikinci bilgisayarım aslında işim dolayısıyla mac kullanıyorum. Bu sistemle oyun oynarım diye dusundugum için topladım ucuza mal ettiğimi düşünüyorum. Oyun diyince de aklınızda son jenerasyon oyunlar canlanmasın, maks oynayacağım cs2 , dota 2 vs. olacaktır. O yüzden 1-2 sene devam ederim bu sistemle. Ama dediğim gibi bilmiyorum marka falan pek psu olarak. İnternette bi kaç tane buldum. Ama kimse önermiyor fiyat skalasini da anlamadım pek.

O sisteme yeterli. Delta ömürlük olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı