RX 470 vs RX 570

Dediğinizin hiç bir mantığı yok. Ben oyun oynarken canlı canlı test ettim. Ekran kartı sıcaklıği hiç de rahatsız edecek ve fan sesini duyuracak kadar yükselmedi. Oyunları yüksek ayarda oynuyorum. Ekran kartıma da OC yaptım. Rtx2070 ile Rx570 karşılaştırmak da ayrı bir kafa. Bakın teknolojiden anlıyor musunuz bilmem ama kasanın hava sirkülasyonu çok önemlidir.

konu acamıyorum beyler bura yapıstırım bende
merhabalar yeni kayıt oldum pc den hic anlamıyorum aklımda olanları yazayım size

sanırım işlemci amd fx 3.6 4100 lü birşeydi
4 gb ram var
2 gb sanırım nvidia gt 630 ekran kartıydı
önceleri hızlıydı gta 5 i rahat oynardım cok format attım win 7 eski pc şimdi gta girsem kasıyor acılırken kanser ediyor
ben diyorum 4 gb ram alsam bide ssd diyorlar acaba fayda edermi biraz tsk ederim simdiden

Eskiden AMD kullanmış biri olduğunuzu söylüyorsunuz. Buradaki asıl kelime "eskiden". Evet eskiden AMD gerçekten ısınıyordu. Bunu forumdaki herkes kabul eder. Ama eski kartlarla yeni kartları karşılaştırmanız da gerçekten teknoloji tutkunu insanların yapacağı şey (!)

Aslında fanboy değilim. Hangisi daha iyi performans verirse onu almak daha mantıklı. Ama şu anda fiyat/ performans konusunda en iyisi AMD bence. Keşke NVİDİA'nın yazılımı AMD ekran kartlarında olsa.

Başka konu altında açarsanız daha iyi olur.
4GB ram + SSD aldıktan sonra temiz bir kurulum yapmadan önce termal macun + kasa temizliği yaparsanız performans yükselişine şahit olursunuz, Win10'a geçmenizi öneririm.

win 10 kaldırırmı acaba eski sistem cünkü bire macun dediginz tamirciler yaparmı fiyat ne isterler tsk ler

Konuyu çok sapıtmadan söyleyelim konu sahibine buraz daha biriktirip (çok fazla değil) mining yapılmamış RX570 almanızı öneririm. Çok fazla para biriktirmenize gerek yoktur siye düşünüyorum.

Sizden tek ricam sakinliğini koruyup bu konuyu daha fazla kirletmemek olur, konu sahibi gelince tekrar yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…