RX 480 fazla ısınıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Videoyu izlemedim ancak So hot ısınma değil taze manasında heyecan verici manasında da kullanılır. Cevap olarak hayır iyi soğutmalı modeller zararlı derecede ısınmıyor.

Son düzenleme:
Sanırım arkadaşa gelen kartta termal macun kuruymuş. Tekrar termal macun sürüyor ve fan hızı yarı yarıya düşüyor. Ufak bir şanssızlık sadece.

85 derece günümüz kartları için fazla bir değer değil asıl eski kartlar için yüksek bir değer çünkü eskiden kaliteli bileşenler kullanılmıyordu ve üretim tekniği daha kötüydü. Gigabyte RX 480 G1 hariç diğer modeller çok iyi ve Sapphire'in ısındığı veya arıza çıkarttığı yok kulaktan dolma, şehir efsaneleri hala devam ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izlemedim ancak So hot ısınma değil taze manasında heyecan verici manasında da kullanılır. Cevap olarak hayır iyi soğutmalı modeller zararlı derecede ısınmıyor.
Ben de videoyu tam izlemeden "So hot" ifadesini feci ısınma gibi anlamışım [emoji1]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı