Rx 480 mi, GTX 970 mi ?

Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süre kullanmak için orta bütçeli oyun bilgisayarı toplamayı düşünmüştüm ve aşağıda gördüğünüz sistemi topladım, fakat bu sisteme hangi ekran kartını koyacağımı karar vermekte güçlük çekiyorum. GTX970 mi yoksa Rx 480 mi karar veremedim. Çünkü RX 480 herkesin klasik laflarına göre çok ısınıyor deniliyordu. AMD olduğu için ama GTX 970 de eski bir kart artık ne kadar etkin olur oyunlarda meçhul. O yüzden size sorma gereği duydum umarım yardımcı olabilirsiniz bana.
Eki Görüntüle 185632
Gtx 1060 almalısın bence 2 karttan da daha iyi ısınma gibi bi derdinde olmaz.Rx 480 den 100tl daha pahalı. Ama 1060 almicak olursan rx 480 daha iyi bi aeçim olur

Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süre kullanmak için orta bütçeli oyun bilgisayarı toplamayı düşünmüştüm ve aşağıda gördüğünüz sistemi topladım, fakat bu sisteme hangi ekran kartını koyacağımı karar vermekte güçlük çekiyorum. GTX970 mi yoksa Rx 480 mi karar veremedim. Çünkü RX 480 herkesin klasik laflarına göre çok ısınıyor deniliyordu. AMD olduğu için ama GTX 970 de eski bir kart artık ne kadar etkin olur oyunlarda meçhul. O yüzden size sorma gereği duydum umarım yardımcı olabilirsiniz bana.
Eki Görüntüle 185632
Bencede RX480 hem fiyat hem performans açısından seni kurtarıcaktır ve ben sana sapphire veya msı öneririm.Asus da olabilir fakat amd de sapphire iyidir ikinci olarak bence vatandan alma çünkü vatan biraz pahalı teknobiyotik internet sitesinden toplayabilirsin bilgisayarını.Hemde güvenilir orada Technopatın topladığı bilgisayar bile var ve kasa yerine Dark N10 öneririm güç kaynağını ayrı al onu da Aerocool 600W KCAS serisi al ve eger bu bilgisayrı uzun süre kullanmak istiyosan Ramini 16 gb yap Vram i ise 4 gb yap Vram sana en az bir 5 sene dayanır diye düşünüyorum.Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı