RX 480 sistem alınır mı?

Ayn bence de.

Önce satıcının bir profiline bak miningli kar takar 2 ay sonra bozulur bir şey yapamazsın bir de 8 GB VRAM çok etki etmez grafiği yüksekte oynayacaksan ayrı.

Profilinde aynı konumda bir adet daha bilgisayar var, 8000TL şüphelencek bir şey var mı?

Profilinde aynı konumda bir adet daha bilgisayar var, 8000TL şüphelencek bir şey var mı?

Sahibinden alıyorsun herhalde bir link atsana ve bütçeni söylersen belki senin için daha iyi bir sistem bulurum.

Dediğiniz testi nasıl ve nereden yapabilirim?
Nasıl sonuç almam gerekiyor?

Öncelikle adama söyle canlı 30 dk lik bir furmak testi atsın habide FurMark testini kapattığı anıda çeksin çünkü WattMan -bende mesela- FurMark kapatınca da ekran gidiyor yani oyundayken ana menüye dönmek gibi bir şey.

Öncelikle adama söyle canlı 30 dk lik bir furmak testi atsın habide FurMark testini kapattığı anıda çeksin çünkü WattMan -bende mesela- FurMark kapatınca da ekran gidiyor yani oyundayken ana menüye dönmek gibi bir şey.
İlan sahibine yazdım, sonucu sizinle paylaşacağım.

Cs go da ortlama 200fps aldığını söyledi.

Merhaba, 2.el 4000TL'ye;
RX480 4 GB ekran kartı,
16 GB RAM,
Intel i7 4700 3.40GHz
Sistem buldum. Bu sistem yeni nesil oyunlarda ve FPS oyunlarında nasıl FPS verir (örneğin: Valorant, GTA V, RDR2)
İnternette test videolarını bulamadım bende buradan konu açmak istedim.
Yanıtlarınız bekliyorum.
4K alınır, bu fiyata daha iyisini bulur musunuz bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı