RX 480 sistem alınır mı?

Teşekkürler yanıtlarınız için, Param Güvende nasıl çalışıyor ve mantığı nedir?

Ha bir de komisyon da mesela 4000 TL'ye 400 TL ücret alıyor yani yüzde 10 biraz fazla ama kargoda dahil ben rske atmamak için hep Param Güvende'yle almışımdır.

Dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?

Önce üslubunu düzelt, neden bahsediyorsun sen?
Önceki sayfadaki arkadaş WattMan testi dediği için ona ithafen söyledim.

Dönüştürücü yok, sadece VGA kablosu kullanıyorum.

Dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?

Önce üslubunu düzelt, neden bahsediyorsun sen?
Önceki sayfadaki arkadaş WattMan testi dediği için ona ithafen söyledim.

Asıl en üslubunu düzelt burada adam sistem öneriyor tavsiye veriyor sen adama WattMan hakkında dalga geçiyorsun.

Ha bir de komisyon da mesela 4000 TL'ye 400 TL ücret alıyor yani yüzde 10 biraz fazla ama kargoda dahil ben rske atmamak için hep Param Güvende'yle almışımdır.

İlana girince Param Güvende ile alan seçeneği yok. Diğer ilanların çoğunda var ama bunda yok. Neden olabilir?

İlana girince Param Güvende ile alan seçeneği yok. Diğer ilanların çoğunda var ama bunda yok. Neden olabilir?

Adam Param Güvende'yi acmamis isteyebilirsin yakinsa ellede alabilirsin.

Asıl en üslubunu düzelt burada adam sistem öneriyor tavsiye veriyor sen adama WattMan hakkında dalga geçiyorsun.
Dalga geçme mi? Lan vs. mahalle ağızı ile yazı yazan sen mi bana üslubunu düzelt diyorsun?
Konu sahibi ile bu konuda münakaşa etmedim, wattman testi öneriyorsunuz böyle birşey mi var? Konu sahibinin aklı ile dalga geçiyorsunuz sanırım, wattman hata veyahut sürekli oluşan bir sorun değil ki test edilebilir olsun.

Kardesim bak ben mi dedim WattMan testi die dedim ki ben WattMan cikarabilecek su durumlar var eger bunlari yaparken WattMan gibi bir şey olmazsa WattMan sıkıntısı olmayabiliri kastettim sen direk diger forumlarda gordugun tayfa adi altinda insanlari yargiliyorsun oneriyorsan oner onermiyorsan da bos yazma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…