RX 480 sistem alınır mı?

Kardesim bak ben mi dedim WattMan testi die dedim ki ben WattMan cikarabilecek su durumlar var eger bunlari yaparken WattMan gibi bir şey olmazsa WattMan sıkıntısı olmayabiliri kastettim sen direk diger forumlarda gordugun tayfa adi altinda insanlari yargiliyorsun oneriyorsan oner onermiyorsan da bos yazma.
Dostum sen anlamıyor musun sana ben birşey mi dedim? Öncelikle Wattman bir hata değildir. Wattman çıkarabilecek durumlar var diyorsun bunları yaparken Wattman gibi birşey olmazsa Wattman sıkıntısı olmayabilir diyorsun öyle mi?
İşte bu başlı başına kocaman bir saçmalık, aynı program farklı zaman dilimlerinde ve işlemlerde uyarı alabilir, bunu test etme diye birşey yok anlamıyor musun bilmeden mi konuşuyorsun?

Başka forumlar falan diyorsun da ben en çok burada görüyorum o insanları, Türk forumlarının hepsi aynı zaten herkes papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor.

Sende kendince yardım etmeye çalışıyorsun fakat yardım etme şeklin yanlış, konu sahibi misal bugün oyunda Wattman almaz, öteki gün aynı oyunda aynı ayarlarda aynı tüketim değerlerinde alır, bu test edilebilir birşey değil ki.

Adamın bilgisi yok yardım istiyor bilip bilmeyen her adam atlıyor, size güvenerek bu sistemi alsa, sizin önerileriniz doğrultusunda Furmark testi oyun vs. oynasa Wattman almasa fakat daha sonra Wattman alsa diyecek ki kardeşim ben size güvendim siz böyle böyle dediniz şimdi ben sorun yaşıyorum.
O yüzden kesinliği olmayan şeyleri dayatmayın, insanların sizin yüzünüzden başı ağrımasın.
Konu sahibi umarım bunu dikkate alır, aksi takdirde sonradan AMD almamaya yemin edecek duruma gelir, böyle epey insan var.

Dostum sen anlamıyor musun sana ben bir şey mi dedim? WattMan çıkarabilecek durumlar var diyorsun bunları yaparken WattMan gibi bir şey olmazsa WattMan sıkıntısı olmayabilir diyorsun öyle mi?
İşte bu başlı başına kocaman bir saçmalık, aynı program farklı zaman dilimlerinde ve işlemlerde uyarı alabilir, bunu test etme diye bir şey yok anlamıyor musun bilmeden mi konuşuyorsun?

Başka forumlar falan diyorsun da ben en çok burada görüyorum o insanları, Türk forumlarının hepsi aynı zaten herkes papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor.

Sende kendince yardım etmeye çalışıyorsun fakat yardım etme şeklin yanlış, konu sahibi misal bugün oyunda WattMan almaz, öteki gün aynı oyunda aynı ayarlarda aynı tüketim değerlerinde alır, bu test edilebilir bir şey değil ki.

Adamın bilgisi yok yardım istiyor bilip bilmeyen her adam atlıyor, size güvenerek bu sistemi alsa, sizin önerileriniz doğrultusunda FurMark testi oyun vs. oynasa WattMan almasa fakat daha sonra alsa diyecek ki kardeşim ben size güvendim siz böyle böyle dediniz şimdi ben sorun yaşıyorum.
O yüzden kesinliği olmayan şeyleri dayatmayın, insanların sizin yüzünüzden başı ağrımasın.
Konu sahibi umarım bunu dikkate alır, aksi takdirde sonradan AMD almamaya yemin edecek duruma gelir, böyle epey insan var.

Ve o insanlardan biri benim bak ben asla hata almazsin demedim ilk once konu sahibine ben dedimki WattMan'la ugrasmaya fegmez gibi bir şey soyledim ve hata alabilecek durumlarda eger hata almazsan bir daha almazsin dedim mi demedim konu sahibinin zaten butcesi 4000 TL e yani bu fiyati iyi oyun oynamak istiyorsa kendi isterse gitsin ugrassin WattMan'la underclock yapar undervolt yapar coze ya da cozmez benim sadece dedigim insanlari ozguvenini kirarak uyarmak yerine hayir kardesim bu hata degildir şu şu dur gibisinden uyarabilirsin benim kasteddigim sana cikistim kusura bakma ama boyle sanki aşırı bilgiliymis gibi insanlara kotu muamele eden insanlari gorunce sinirleniyorum ister istemez.

Ve o insanlardan biri benim bak ben asla hata almazsin demedim ilk once konu sahibine ben dedimki WattMan'la ugrasmaya fegmez gibi bir şey soyledim ve hata alabilecek durumlarda eger hata almazsan bir daha almazsin dedim mi demedim konu sahibinin zaten butcesi 4000 TL e yani bu fiyati iyi oyun oynamak istiyorsa kendi isterse gitsin ugrassin WattMan'la underclock yapar undervolt yapar coze ya da cozmez benim sadece dedigim insanlari ozguvenini kirarak uyarmak yerine hayir kardesim bu hata degildir şu şu dur gibisinden uyarabilirsin benim kasteddigim sana cikistim kusura bakma ama boyle sanki aşırı bilgiliymis gibi insanlara kotu muamele eden insanlari gorunce sinirleniyorum ister istemez.
Bölüyorum ama inanın wattman ne oluyor hiçbir fikrim yok anlatabilir misiniz?

Bölüyorum ama inanın WattMan ne oluyor hiçbir fikrim yok anlatabilir misiniz?

Ya reis soyle mesela oyun oynuyorsun ekran gidiyor birden ya da ekran gidiyor Windows'tan hala ses geliyor aygit cikma sesi geliyor falan kisaca driver ekran kartinin hizini ayarlayamiyor eski driverlerde WattMan die geciyordu simdi beklenmedik arızadan dolayi ayarlar sifirlandi diyor. Yazilimsla da olabilir donanimsalda ya da bunun tek sebebi AMD kart degil ama genellikle AMD kartlari takinca oluyor o yuzden bence NVIDIA'dan devam.

Bölüyorum ama inanın WattMan ne oluyor hiçbir fikrim yok anlatabilir misiniz?

Bir de benim kartta Max overclock siniri 1545 MHz'ya sapphira firmasi bunu 1560 MHz yapiyor kapasitesinin bayağı ustune fabrika çıkışlı OC uyguluyor bu yüzdende oluyor bence AMD kart alirken overclocksuz version almak mantıklı.

Bir de benim kartta Max overclock siniri 1545 MHz'ya sapphira firmasi bunu 1560 MHz yapiyor kapasitesinin bayağı ustune fabrika çıkışlı OC uyguluyor bu yüzdende oluyor bence AMD kart alirken overclocksuz version almak mantıklı.
Çok teşekkürler, Bu bütçe ile oynayacağım oyunlarıda dahil edersek siz beni yerimde olsanız alır mıydınız?

Çok teşekkürler, bu bütçe ile oynayacağım oyunları da dahil edersek siz beni yerimde olsanız alır mıydınız?

Açıkçası ben o riske girerdim ama sunu soyleyeyim cileden cikartabilir 2 aydir ugrasiyorum kac tane savem gitti ama fiyati cok uygun açıkçası o fiyata cogu oyunlari oynamaya deger ama sunu soyleyeyim onermiyorum! Ama ben olsam riske girerdim.

Açıkçası ben o riske girerdim ama sunu soyleyeyim cileden cikartabilir 2 aydir ugrasiyorum kac tane savem gitti ama fiyati cok uygun açıkçası o fiyata cogu oyunlari oynamaya deger ama sunu soyleyeyim onermiyorum! Ama ben olsam riske girerdim.

Underclock yapar en kotu. Eski AMD kartlarda biraz kartın dilini bilmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı