RX 480 Sisteme Yorum

Joskreyd

Hectopat
Daha fazla  
-AMD FX-9590 4.7GHz 8MB Cache AM3+ - İşlemci = 950TL
-Asus RX480 8GB 256Bit GDDR5 ROG STRİX O.C Gaming- Ekran Kartı= 1280TL
-Aerocool Project 7 P7-C1-Full Cam Panel,USB 3.0- Oyuncu Kasası= 530TL
-MSI 990FXA Gaming Amd 990FX 2133 MHZ O.C DDR3 -Anakart= 750TL
-Corsair DDR3 16GB (2x8GB) Vengeance Pro 2133MHz Ram- Bellek = 550TL
-Corsair 750W 80+Bronze CX750 ATX - Güç Kaynağı = 550TL
-Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM 64MB Ön Bellek 3.5- Sata III Disk = 350tTL
-Corsair Force LE 240GB 560-530MB/s - SSD = 360TL
-Cooler Master CM x6 Intel ve Amd Uyumlu - CPU Soğutucusu = 410TL

Evet arkaşlar yukarda bahsettiğim gibi bir sistem topladım topladığım sistemin toplamı 5.730 küsür fiyat tutuyor böyle bir sistemi (intel alsan daha iyi olur yorumunu kullanmadan) nasıl yorumlarsınız? Merak ediyorum, şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi yeni toplamışsın herhalde neden 950 TL'ye i5 6500 veya bütçen varsa i5 6500K almadın ? Yani hem nm değeri hem TDP değeri hem de DDR4 desteği ile bu işlemciye fark atmış bulunmakta bence hata yapmışsın kardeşim.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama şuan burada bilişim içeriğinden çok amd adlı markayı kötü bir şekilde örneklemeden başka bir şey okumadım... youtube üzerinden izlediğim birkaç video içerisinde bulunan benchmarklar gayet iyi olduğunu gösteriyor 'açıklayıcı bir şekilde' he eğer ısınmasından bahsediyorsak artık cpu soğutucular değişti eskisi gibi değiller.

Beyler adam baştan boş konuşmayın demiş. Kardeşim işlemci soğutucusu olarak o fiyata çift fanlı su soğutma almanı öneririm.

Estağfurullah kardeşim öyle bir cümle asla kurmam ama ikisinin özelliği aynı FPS durumu aynı ve ısınma sorunu yok, neden gidip intel alayıp ddr4 diye mi ? ddr4 için bir oyuna ait performans yok ? render yapmıyorum, render bilgisayarım ayrı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı