RX 480 Siyah Ekran Sorunu

Bu konuya cevap yazan iki kişiden birinin Anakart modeli Asus, diğeri ise MSİ kullanıyor. Asus Anakartta kullan kişide bu sorun vari MSİ kullananda yok diyor. Bunları diyenler bu konuya cevap yazan kişiler. 1 ve 2. sayfalara bak. Anakart ile ilgili bir sorun değil. Yazılımsal sorun olma ihtimali yüksek. İki arkadaşı da tanımıyorum.

Başka çare yok maalesef. Mecburen beklemek zorundasınız. Oyunlarda bu sorunu yapmaması yazılımsal olma ihtimalini oldukça yükseltiyor. Anlık siyah ekranlardan bahsediyorsunuz zaten, normal internet kullanırken.

Asus Rx470 4GB O.C versiyonu ile aynı sorunu oyunlar ile de yaşadım ve kartı servise yolladım. Direkt olarak değişim verdiler. Gerekli belgelerin elime ulaşmasını bekliyorum. Yeni kart ile tekrar deneyeceğim fakat ben kartı yolladığımda 16.10.3 driverı ile denedim en son bakalım sorun neyden kaynaklı veya çözülmüş olacak mı

Bizi burdan bilgilendirirsin münkünse.

Asus Rx470 4GB O.C versiyonu ile aynı sorunu oyunlar ile de yaşadım ve kartı servise yolladım. Direkt olarak değişim verdiler. Gerekli belgelerin elime ulaşmasını bekliyorum. Yeni kart ile tekrar deneyeceğim fakat ben kartı yolladığımda 16.10.3 driverı ile denedim en son bakalım sorun neyden kaynaklı veya çözülmüş olacak mı
Chrome kullanıyorum şu aralar hiç rastlamadım. Edge'de rastlıyordum daha önce... Chrome kullanın bakalım olacak mı?
Bende Chrome'da yapıyor. Bu aralar rastlamadım henüz. Yaparsa hangi güncelleme yazarım buraya.

Şuanda 16.10.3 kullanıyorum. 16.11.3 te söyle bişey var mesela notelarında
  • FIFA 17™ may experience an application hang or black screen on launch for some select Hybrid Graphics or AMD PowerXpress mobile configurations.

@Onurstc Oradaki yazı siyah ekran hatasından bahsediyor. Bu güncelleme ile sorununuz ortadan kalkacak.

FIFA 17 ™ bazı seçkin Hybrid Graphics veya AMD PowerXpress mobil yapılandırmaları için başlatıldığında uygulama askıda kalıyor veya siyah ekran alabilir. Google çeviriden yazıyı çeviri yaptığında böyle yazıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı