RX 480 vs GTX 1060

Senin sadece Vatan'dan fiyatlarını vermen kimsenin bunu senin sadece Vatan'dan parça alacağını kimse bilemez, bunu başlıkta belirtmeliydin. Son olarak site de aynı fiyatta olduklarından dolayı GTX 1060 modelini al.

Bu kadar agresifleşmeye gerek yok, yardım et diye silah dayamıyorlar.
RX 480 alıcaksan 8Gb modelini al, 4GB düşünme. RX 470 4GB ile RX 480 4GB arasında ki fiyat farkına değicek bir fark yok.

Bu kadar agresifleşmeye gerek yok, yardım et diye silah dayamıyorlar.
RX 480 alıcaksan 8Gb modelini al, 4GB düşünme. RX 470 4GB ile RX 480 4GB arasında ki fiyat farkına değicek bir fark yok.
Bende işte ya RX 480 8GB veya GTX 1060 6GB alacağım. 480 alırsam freesync monitor, 1060 alırsam viewsonic'in 2ms IPS monitörünü alacağım.

Önerim FreeSync ve RX 480 ikilisi. İkisi arasında aman aman bir fark yok ikisininde avantajıları ve dezavantajları var. İyi bir oyun deneyimi açısından FreeSync ve RX 480 daha iyi olur.

RX480 ile GTX1060 hemen hemen aynı performansı veren kartlar. Freesync Monitörler RX480 daha iyi bir seçim olabilir. Bu tamamen bütçe ile alakalıdır. Ayrıca GTX1060 65 Dereceyi neredeyse geçmeyen bir kart RX480 ile 75 dereceleri görebilirsin. Gönlünden hangisi geçiyorsa onu al.İki kartta sizi üzmez ama ben NVİDİA tercih ettim yazılımsal olarak benim daha çok hoşuma gitti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı