RX 480 vs GTX 1070

Daha fazla  
Bu ekran kartı 200$'a çıkacak öyle mi? Açıkçası bu çok iyi oldu 1070 ile aynı performansta ve daha mı ucuz? Şimdi bu bana bir konsol yolu açtı ve AMD yine günü kurtardı fakat bu da parası olan Nvidia olmayan AMD alacak demek oluyor sanırım, sizce AMD söylediği kadar olacak mı?

Kardeş rx480 in satış sayısı hakkında pek bir şey söyleyemem. Düşüncem amd daha çok satacak. Çünkü ben de bir sistem toplayacaktım. R9 380x ile değil rx480 ile toplayacağım. Herşey kitleye bağlı

Bakalım biraz sure gecip kart piyasaya sürülsün herşey o zaman belli olacak.

Gtx 1070 daha performanslı. Rx 480 R9 390x-R9 390 ayarında olacaktır büyük ihtimalen.
R9 390x dediğin ekran kartı 980 seviyesinde bir ekran kartıdır. Bu yüzden ''1070 daha iyidir.'' demek çok yanlış olur. Elimizde sadece 1-2 oyunda test ettikleri benchmark grafik tablosu var. Şu ekran kartı şu ekran kartından daha iyidir diyebilmen için test edersin, kullanırsın ve sonra kararını verirsin. Ancak buna karar vere bilmek için elimizde RX 480 adına gözle görülür hiçbir test videosu bulunmamakta. Tahminimce AMD 1070 ile aynı performansta bir ekran kartı olacak. AMD'nin düşük bütçeli oyuncuları çekme politikasını sürdürmekte.

Bu noktada sistem toplayacak olan arkadaşların seçimi RX 480 olucaktır bunun en büyük sebebi Full HD de yeterli olması ve fiyatının 199 dolar olması.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı