RX 480 vs GTX 1070

Daha önce bir testlerinde Intel işlemci kullanmışlardı, bunu da gizlememişlerdi. Çünkü, kartın performansını ölçmek için buna mecburlar zaten.

Ben hem AMD kanadında hem de NVIDIA kanadında onların ön sunumlarına kuşkulu yaklaşıyorum daima. Tarafsız teknoloji oluşumları tarafından incelenmeden de asla bir kanıya varmak istemiyorum. Biz gözümüzle görelim hele bir, sonra yiğidin hakkını teslim ederiz elbet.

Haklısınız zaten tüm sosyal oyunları sanal gerçeklikte oynuyor...
Hocam zaten X99 ve 5930K yada X serisi işlemci kullanmayıp CF yapmanın veya SLI yapmanın mantığı yok.

Son düzenleme:
Nvidia'nın yaptığı testlerde Gtx 1070, Titan X'i geçmiş. Rx 480 ile CFX yaparsa her oyunun CFX desteği yok bunuda göze almak lazım.

Alabiliyorsan kesinlikle GTX 1070 almalısın.

Çok teşekkürler hocam gerçekten bilinçlendim.
Bütçem ekran kartı için 1300-1800 civarında olduğu için 1070 alma hayallerim vardı sürkli onları takip ediyordum sonra amd çıktı nvidia'yı sollayacağı söylendi orada kararsız kaldım.
Şimdi bir tane Rx 480 980 performansını veriyormuş (Benim alacağım bütçede olduğu için)
Ama Gtx 1070 titan x ile yarıştırıldığı için nvidia istedim performans kadar yazılım desteğide önemli benim için.

Hocam bu GTX 1070 gibi kartları Amazon'dan daha ucuza alamaz mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
5960x olayını anlamayıp benim yazdıklarıma düzmece diyenler var işte.

Önemli olan insanları ne kadar bilgilendirdiğindir...

İnsanların yazından ne kadar yararlandığıdır yani insanların yazılarını eleştirmektense bilgilendirici yazılar yazsanız daha iyi olacaktır.

Bekle deyip geçmek en kolay şeydir ama belliki arkadaşın acelesi var.

Ve ben ona GTX1070 almasını da tercih ettim.

Ama lafı dolandırıyorsunuz çok derine iniyorsunuz (adamın elektrik faturasına bile)...

Zaten ben ona GTX1070 almasının daha sağlıklı olacağını söylemiştim gerek bütçesi gerek istediği NVIDIA avantajlarından dolayı.

Bu arada DirectX 12 de R9 390 ekran kartı DirectX 11 de geçemediği GTX 980 e açık ara fark takmıştır bilginize...

Eğer istediğiniz oyunlar DirectX 12 destekliyorsa AMD nin bahsettiğimiz sınıf ekran kartlarıyla çok avantajlısınızdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…